CYPERN

Blev en kort tur på stan igen för jag glömde att köpa några saker igår. Jag har packat klart, hoppas jag i alla fall, och väntar nu mest på att tiden ska gå. Någon gång över 5 tar jag och min syster tåget till Stockholm för att ta flyget till Cypern tidigt i morgon. Där ska vi två leva livet i en vecka på mina föräldrars bekostnad. Helt underbart.

 

Kroatien, 2009

Monaco, 2010

England, 2010


PACKNING

Hela kvällen har gått åt till att packa, och att packa upp och om för väskan blev för full. Är snart klar men resten gör jag imorgon. Letade efter en bikinidel i flera timmar i flera rum på tre olika våningar. Var nära att få ett utbrott och avreagreade mig för Johanna och sen delade jag med mig av min glädje när jag äntligen hittade den, vilket ledde till att hon trodde jag var full. Hur som helst ska jag sova nu.


WIHOOO! MVG!

Känns bra.


PROCESS

 

Gick ju lite mindre bra med att komma igång med bloggandet, det är en process som min kära vän Johanna alltid säger.

 

Har ju gått klart mitt första år på gymnasiet. Blev inte lika jobbigt som förväntat, typ slappare än 9:an. Sista dagarna bestod knappt av några lektioner och om vi väl hade lektioner så fikade vi eller hade betygsnack.

 

Blev ett litet lov på en vecka innan 3:orna tog studenten. Tillbringade de flesta dagarna med Johanna och Cornelia, såklart. Vi gjorde väl lite av varje, det blev väl bl.a. en hel del filmer och 3 promenader runt Frösöberget. Har även umgåtts med Maja ett par gånger vilket händer alldeles för sällan. Simmade gjorde jag också ett par gånger.

 

Syster min tog ju studenten så min mormor bodde hos en vecka vilket inte sker så ofta. Såg ju självklart när studenterna gick ut, sen tittade jag, Johanna och Cornelia på flaken och på kvällen gick vi runt på stan med lite sällskap och var så klart vid rådhuset när det var sång. Någon gång därimellan så var jag hemma på Sofies studentmotagning med några släktingar.

 

Det var en kort avslutning i aulan och efter en glass med Cornelia gick jag hem och solade. Det har varit riktigt underbart väder i flera dagar. På kvällen träffade jag ungefär halva klassen vid Lillsjön där några grillade. Var väl inte en av de roligaste kvällarna jag har varit med om men rätt så bra stundvis.

 

De senaste dagarna har väl sett ut som vanliga sommarlovsdagar. I lördags åkte jag och min familj båt till något ställe där vi grillade. En hund som hade sprungit lös utan ägare i flera timmar attakerade vår hund och jag blev riven över handleden när jag skulle få bort dem från varandra. Gjorde ont men det var inte så farligt. Det var en härlig kväll i övrigt.

 

De två följande kvällarna tillbringades hos Adrian större delen av tiden. Var typ de gamla vanliga; jag, Cornelia, Johannes, Adrian, Linette och Anton ena kvällen och Johanna den andra. Spelade poker med marker andra kvällen och jag vann stort. Jag har spelat två gånger i mitt liv och har vunnit båda gångera, naturbegåvning med andra ord. Igår blev det filmmys och långa konversationer med Johanna.

 

Idag har varit på stan där jag gick till frisören och köpte några saker inför resan och lite annat.

 

Nu ska jag njuta av en Ben&Jerry till en fransk film. Livet är allt bra ibland.

Jag ser lite rädd ut men det är mening att jag ska se glad ut, så ni vet.

 


RSS 2.0