beställt




Nu ska jag bara skaffa mig en yogamatta och lite nya träningskläder och sen så.

31/01/10

Dagen har försvunnit, har gjort mest ingenting i flera timmar. Ska ta och börja plugga nu. Skulle vara roligare att vara med vänner men känner att jag vill få saker gjort, inte vänta med allt tills det börjar bli bråttom.

30/01/10

Som dom flesta lördagar vaknade jag sent. Gick på stan med Elin och Johanna. Köpte mig en sportbh. Cornelia kom senare. På kvällen var det inget som lockade mig så jag var hemma och tittade på tv och tog det lugnt. Har bestämt mig för att beställa DVD:er med yoga, pilates eller liknande. Kanske blir nog annan trevlig film också. Fast inte nu, för nu ska jag sova.

trött, tröttare, tröttast

Dagen tillbringades på stan med Johnna, Cornelia, Jessica, Aron och Elias. Köpte två saker som jag visar imorgon, skulle egentligen låta bli att handla men dom var sa bra, fina och billiga. Ångrar mig inte ett dugg i alla fall. Det var många saker som jag ville ha men lät bli att köpa, så lite duktig var jag ändå. Vi satt på McDonalds ett bra tag. På kvällen kom Johanna och Elias hit och så såg vi på Forrest Gump och pratade om lite allt möjligt mellan himmel och jord. Ska sova nu, vet inte varför jag fortfarande är vaken.

leggings - gina tricot
tröja - gina tricot
linne - bikbok
örhängen - gina tricot

extradag

Blev bara en lektion på skolan idag och på den var det prov. Riktigt underbart, känns som en extradag. Passade på att ta mig tid att göra saker för att må bra, såg på film (Factory Girl, helt klart sevärd film), bakade, målade naglarna, slappade framför tv m.m. Borde ha gjort franska eftersom jag missade lektionen idag men det gör jag någon gång i helgen istället. Ville ha en helt läxfri dag. Bekräftat gymnasievalet har jag också gjort. Valde NVNV på Wargen. Tycker det är hemskt jobbigt att bekräfta och boka saker, när man ska vara säker börjar jag jämt ifrågasätta och tvivla. Var ändå lika bra att få det gjort för det skulle ha känts lika jobbigt sen och jag skulle troligen inte ha ändrat mig dom närmsta dagarna ändå. Om det inte hade gått att göra omval i vår hade jag haft panik.


väst - lindex
t-shirt - cubus
jeans - gina tricot



Skrev ett inlägg igår men fungerade inte att lägga upp för dom ändrade lite saker på sidan. Publicerar det nu istället, bättre sent än aldrig.

Känner mig trött och tråkig som är hemma och tar det lugnt och pluggar mest hela tiden, men verkar vara lugnt framöver så det går nog att ändra på. Prioriterar skolan högt och är ofta mer eller mindre död på vintern. Längtar som dom flesta andra på våren och sommaren, verkar som om det är det vintern går ut på.

jeans - gina tricot
linne - bikbok
tröja - gina tricot
halsband - h&m
ring - glitter

26/01/10

Vanlig dag på skolan, gick hem och gjorde lite allt möjligt. Pluggat, fixat lite med bloggens design, gjort den bredare m.m. (tryck F5 om ni inte ser någon skillnad), tittat på tv. o.s.v
Tänkte simma imorgon men känner att jag måste få slippa och få lite sovmorgon istället.
Får lite panik över att jag inte har sökt gymnasium än, men har ju tills på måndag på mig. Tänker nog ändå försöka göra det innan. Är inte helt säker än om jag ska jag natur-natur eller natur-internationell. Tror jag väljer vanlig, i alla fall nu, kan ju göra omval i vår.
Tiden räcker inte till på långa vägar, men å andra sidan vill jag ju att tiden ska gå fort så det blir sommar snart. Man kan inte få allt.
Ögonlocken är svåra att hålla uppe nu så jag borde inte göra något mer för idag utan gå och lägga mig istället.

kofta - gina tricot
jeans - cheap monday
linne - bikbok
armand - kappahl och ur&penn   

25/01/10

Går och lägger mig en timme tidigare än igår. Visste att det skulle bli bättre, frågan är bara om det håller i sig och blir ännu bättre.
Vanlig dag på skolan, gick hem och pluggade. Har varit väldigt lugnt fram tills den här veckan. Är inte så farligt nu heller, inte något att få panik över i alla fall.
  • Hkk läxa
  • Franska läxa + spela upp en scen
  • So prov
  • No labbinlämningen
Bokat språkresa har jag också gjort, blev som planerat. STS, Brighton, STS Club. Den enda lilla minuset jag upptäckte var att det var stenstränder, sköna stenar visserligen men ändå stenar. Var det i Kroatien där jag var i somras, föredrar utan tvekan sandstränder. Ska ju till Paris i sommar också men där blir det ju inte bad och sandstränder. Får vänta på det tills vi reser till något sådant ställe helt enkelt. Allt annat med språkresan verkar vara perfekt så jag är galet nöjd.

Har alldeles för många tankar som jag skulle kunna skriva ner men orkar inte och då blir det nog lite för mycket att läsa.

Tänkte göra som så många andra som bloggar och som jag gjorde förut, lägga upp bilder på min klädsel. Gillar som många andra kläder så varför inte. Är ett så galet enkelt sätt att fylla ut bloggen med något mer och eftersom det är så många som gör det så kan det säkert finnas någon som gillar det, om inte du gör det kan du alltid blunda eller lösa det på något annat sätt.

Gillar inte att ta bild i spegel, speciellt inte med blixt men annars ser man inte färgerna lika tydligt, så ni får nöja er ändå.

jeans - cheap monday
kavaj - monki
linne - h&m
armband - mq
ring - glitter

24/01/10

Som vanligt en typisk söndag, varit hemma och tagit det lugnt, städat rummet, blir kaos snabbare än det hinner bli ordning och pluggat lite, lite. Har gått runt ofixad i myskläder. Har t.o.m. gått runt utan linser och det är inte så lätt att gå runt halvblind om man inte har en lugn dag hemma, eller jag kanske inte är halvblind utan linser men ni förstår vad jag menar. Har glasögon som är till för sådana här dagar och när jag är sjuk men gillar inte att använda dom, tycker att dom är i vägen.
Skulle egentligen vilja skriva mer men klockan är över halv 1 och jag ska gå upp vid 6 eftersom jag ofta är segare än segast i duschen. Försöker vara snabb men lyckas inte, tror jag tappar tidsuppfattningen eller något när jag duschar. Kommer alltså bli alldeles för lite sömn som vanligt. Fattar inte varför jag sitter här då. Jag tänker förbli positiv och fortsätta tro att jag kommer bättra mig någon gång gällande tiderna.

23/01/10

Efter att jag gick upp ur sängen tjugo över två så försvann bara tiden. När det blev kväll begav jag mig till Emma där hon, Johanna och Cornelia var. När vi hade varit där ett tag gick vi ner till Karibu där vi firade Emma med alla möjliga människor. Emma fyller nämligen 16 år imorgon, eller idag, beroende på hur man ser det, 24/1. Blev en rolig kväll. Johanna har lagt upp bilder på sin blogg, länk.

22/01/10

Äntligen fredag, riktigt skönt.
Som vanligt var det en slapp dag på skolan, såg på film 2/4 lektioner.
Lyckades inte med hjulningen på idrotten, är rätt så omöjligt.
Skulle egentligen ha gått till tandläkaren för att kolla vad man kan göra åt gluggen, inte tandläkaren jag brukar gå till utan en annan. Det gick tyvärr inte p.g.a. branden som var för några dagar sen. Förra gången var det något som hade gått sönder där, är väl bara att vänta på den tredje tiden. Tredje gången gillt, hoppas jag.
Är hemskt trött så jag tror det blir en hemmakväll framför tv:n med syster. Föräldrarna är på någon revy så vi valde det lätta och goda alternativet, att beställa thaimat som vi ska hämta nu, mumma.

köpt

Kom på att jag har glömt att visa vad jag köpte för några dagar sen så jag tänkte göra det nu så jag inte glömmer bort det igen.



21/01/10

Började dagen med att simma igen. Duktigt gjort.
På skolan fick vi göra en fruktansvärd tråkig enkät med runt hundra frågor och flera av dom innehöll flera frågor. Det var samma frågor som man alltid ska svara på, hur man mår och typ det mesta som har med livet att göra. På den sista frågan om hur enkäten har påverkat en så verkade dom flesta svara att jag mår sämre nu borde vilket borde visa ganska tydligt hur tråkigt det var. Blev i alla fall påmind om hur illgött livet egentligen är.
Inte långt efter att jag hade kommit hem somnade jag och jag sov ett bra tag. Blev väckt för att vi skulle äta middag innan vi skulle åka och ta gardasilsprutan. Har hört att den ska göra ont så jag var beredd på det värsta vilket gjorde att jag inte tyckte den var så farlig. Har lite ont i armen nu men inget som stör så mycket. Så länge den är bra tills idrotten imorgon är det lugnt. Har ju redskap och ska försöka lära mig hjula så då lär det vara bra att inte ha ont i armen. Skulle ha gjort den i somras men det blev inte av, bättre sent än aldrig.
Efter tyckte mamma att vi (hon, jag och syster) skulle träna på fristilen som någon sorts familjeaktivitet eller något. När vi kom dit så visade det sig att något fotbollslag hade bokat eller något liknande så det gick inte. Tanken som räknas, eller?
Bakade chockladmuffins när jag kom hem. Det är det och kladdkaka som jag nästan bara bakar. Är ju så lätt.
När vi kom hem firade vi min pappa som fyller år idag. Tårta två dagar i rad, blir inte chockad om det blir imorgon också eftersom halva är kvar, nyttig tjej.
För att vara mig har jag hunnit med ovanligt mycket, speciellt eftersom jag sov i flera timmar.
Ska sova nu, snart i alla fall. Förstår inte att det ska vara så omöjligt att gå och lägga sig innan 12. Tänker som varje kväll, jag kommer bli bättre på det.

20/01/10

Började dagen med en simtur, hann bara en kort stund men bättre än ingenting. Har tänkt gå imorgon innan skolan också och då ska jag försöka hinna med mer.
Vanlig rolig dag på skolan. Har sköna dagar men kan inte låta bli att längta till loven.
Efter skolan gick jag och Elin till Maja Elg. där vi gratulerade henne och åt god tårta.
Här hemma har jag pluggat franska och so. Nu ska jag sova så jag i alla fall är någorlunda pigg imorgon.

19/10/01

Har varit väldigt trött och haft ont i hela kroppen under dagen, känner mig som en gammal tant.
Finns inte mycket att säga om skolan, vanlig slapp skoldag. Har haft en helt vanlig dag här hemma också, pluggat, visserligen väldigt lite men det är alltid något, gjort ett armband och tagit det lugnt.
Imorgon innan skolan har jag tänkt att gå iväg och simma. Är så skönt efteråt och jag känner mig duktig.
Nu ska jag göra det jag vill mest för stunden, nämligen sova.
Grattis till min älskade vän Maja Elg. som fyller 16 år idag. Hoppas du har haft en underbar födelsedag för det är du värd.

18/01/10

Provade ett nationellt prov i svenska läsförståelse, gick bra förutom att jag skulle vilja ha mer tid, men det ordnar sig nog. Är väldigt glad över att vi provar och tränar till proven så man slipper vara nervös.
Hade redskap på idrotten idag, hoppade hopprep och gjorde volter i ringarna var typ det enda jag gjorde, vi har allt bra sköna idrottslektioner. Nellie har tagit på sig ansvaret att försöka lära mig hjula nästa lektion. Lycka till säger jag bara. Jag kan inte ens stå på händer.
Gick på stan och köpte nödvändiga saker som hårinpackning och linsvätska och lite mer material för att göra smycken och sånt. Har gjort två armband ikväll, grymt nöjd. Köpte även en tröja och många smycken. Visar mest troligt imorgon. Imorgon efter att mamma har hämtat klänningen som jag la undan så ska jag verkligen anstränga mig för att vara sparsam. Känns som om jag borde kunna lyckas.
Ska läsa nu och sen sova. Är ganska lockande att sova direkt men har runt 10 böcker i bokhyllan som väntar på att bli lästa och det kom en till i posten idag så jag borde sätta fart.


Armbanden jag gjorde ikväll.

språkresa

Typisk söndag idag, tagit det lugnt, gjort det jag inte gjorde går och annat som var någorlunda nödvändigt.
Läst lite mer om språkresor har jag också gjort. Bestämde mig mer eller mindre för ungefär ett halvår sedan att jag skulle åka. För flera månader sedan när jag läste i broschyrer fastnade jag för Brighton. "Brighton gör verkligen skäl för sitt namn "London by the Sea". Brighton passar dig som gillar storstadslivet men samtidigt vill ha sol och bad. Staden är engelsmännens egen favorit under sommaren. Främst är det den milslånga stranden vid havet som under varma sommardagar lockar." Så skriver STS och det känns helt perfekt. Väljer nog STS framför EF för jag har bara hört positiva saker om STS men om EF har jag hört om både riktigt bra upplevelser och katastrofala. Kan såklart vara fel men jag uppfattar STS som en aning mer seriösa och ordentliga, men båda är säkert bra. Jag vill varken bo i värdfamilj eller på campus utan på ett hotell. Känner inte att jag skulle känna mig så bekväm i någon annans hem och både värdfamilj och campus brukar vara en ganska bra bit utanför staden vilket inte hotellen brukar vara. Vilket är helt perfekt för på STS är Brighton det enda stället i England det går att bo på hotell och det går inte om jag ska till Birghton med EF. Blir även två dagsutflykter till London, som gör det ännu mer perfekt. Känner inte för att åka till London och bo där under hela tiden men vill ändå besöka staden, är ändå i princip säkert att jag kommer åka dit någon annan gång i mitt liv. Allt föll perfekt på plats. Nu är det bara att beställa. Är så lycklig över det.
Imorgon blir det en tur på stan efter skolan, om jag orkar och känner för det det vill säga. Ska skaffa mig lite mer material så jag kan pyssla.

16/01/10

Gjorde inte allt jag tänkte göra idag men har ju tid imorgon också, då jag dessutom tänker gå upp mycket tidigare än halv 2.
Kvällen tillbringandes på Karibu med Johanna.
Glömde att visa det jag köpte för några dagar sen, så jag gör det nu.




planer

Gick upp halv 2, helt klart värt att sova länge fast flera timmar av dagen försvann
Lite planer för dagen.
  • Plugga
  • Fixa naglar
  • Byta sängkläder
  • Plocka undan på rummet
  • Läsa
  • Göra något smycke

15/01/10

Har fortsatt träna på nationella proven idag. Fick mvg i engelskan på B-delen (B1 och B2, läs- och hörförståelse) utan några problem. Tror att jag och många andra har oroat oss i onödan.
Blev en sväng till tandläkaren idag igen. Börjar bli stammis. Rädslan för att gå till tandläkare är mer eller mindre borta tack vare det. Var något läkningsmedel på en tand som det hade åkt bort en bit av eller något likande igår kväll som skulle fixas.
Efter skolan blev det en tur på stan med Johanna, Cornelia och Arvid. Köpte några ansiktsprodukter och lite material för att göra handsmycke med mera, vilket jag gjorde när jag kom hem.
Under kvällen har jag mestadels tittat på tv och sen satte jag igång en film.
Jag är trött och finner det väldigt svårt att hålla ögonen öppna så jag ska därför sova nu. Blir nog sovmorgon imorgon.

14/01/10

Imorgon är det redan fredag, veckan har gått otroligt fort.
Kort dag på skolan idag. Blev sedan en vanlig dag hemma, lite plugg och tog det mest lugnt.
Har blivit kallt nu igen, var en dag som det var skönt och sen förstördes det. Jag hade en jobbig tur hem, på vägen hem fick jag ena skon helt full med snö, när jag skulle låsa upp dörren var jag så kall om händerna att jag tappade nyckeln under vår väldigt lilla veranda, inte kul, och innan jag kom inomhus råkade jag halka, få ner benet djupt ner i snön så skon återigen blev fylld med snö. Är glad ändå.
Blir mest troligt en tur på stan imorgon efter skolan. Har tänkt göra ett eller flera handsmycken så jag ska köpa material till det och ansiktsrengöring.

Skottland, 2005

Tittar igenom bilder från Skottland, så vackert det är där!



Det här är vad jag ska göra nu, behövs nog med tanke på att klockan snart är 1 och det är skola imorgon.

Tjugondedag Knut

Underbart att börja dagen med en simtur, även om det bara blev en kort stund idag. Tänkte gå imorgon också men mår illa och är trött just nu vilket gör att jag inte är pepp för fem öre. Får räcka med en gång den här veckan.
Slutade tidigare än vi skulle idag, gick från 8.50 till 13.40 och imorgon går vi från 9.05 till 11.35. Skolan är inte heller så ansträngande för stunden.
Blev en tur på staden med Johanna, Cornelia och Arvid. Gick på dom flesta affärerna och fikade på Pause. Köpte lite allt möjligt, är ganska omöjligt att låta bli när det är mycket rea och jag är på rätt humör. Visar troligen imorgon.
På kvällen blev det julgransplundring med familjen. Inte pappa dock eftersom han jobbar i Stockholm nu vilket han gör lite då och då, fast tror han ändå inte brukar vara med. "Tjugondag Knut dansas julen ut". Tände några tomtebloss som var kvar och granen började brinna för den var så torr, men det var inte hela och heller inte så farligt, fick slut på elden väldigt snabbt. Som alltid slutar julgransplundringen med att vi får godis av mamma, tror nästan att hon tycker det är roligare än vad jag och syster gör. Om ni, som även jag har gjort flera gånger, undrar varför vi gör så finns det nog bara ett svar, tradition. Var något liknande när mamma var liten och har gjort så här varje år.
Är väldigt lyckligt, jag mår bra och livet bara flyter på utan problem.
Tjogondag Knut dansas julen ut

12/01/10

Planen att bara ta mig igenom dag för dag går utmärkt. Skolan var minimalt ansträngande, alltid härlgt med sådana dagar. Här hemma pluggade jag på det jag skulle och lite mer. Annars har jag haft en lugn dag och tagit det lugnt och fixat lite allt möjligt. Mamma kom hem för ungeför en timme sedan efter att ha ätit middag med lite folk och på vägen dit åkte hon förbi en affär där hon köpte glansdroppar och vaselin åt mig. Har läst mycket positivt om glasdropparna och jag gillar två andra produkter jag har från samma märke. Vaselinet använder jag bl.a. på mina ögonfransar när jag sover, ska vara ungefär som en inpackning. Har läst att det ska vara bra och jag har använt mig av det i ett bra tag och jag tror att det hjälper. Ni kan ju alltid prova för det är väldigt billigt. Imorgon innan skolan ska jag vara duktig och gå och simma. Den här terminen kommer jag ha sovmorgon till 8.50 på onsdagar och till 9.00 på torsdagar så jag ska försöka att gå minst en gång i veckan, får se hur det går. Jag gillar att bada men inte på badhus, men att gå själv och bara simma längder är riktigt härligt.

11/01/10

Första dagen avklarad, hade bara två lektioner, väldigt skönt. Nu tänker jag bara ta mig igenom dag för dag och vänta på bättre tider. Inte för att jag har det dåligt eller så men det är inte den bästa tiden. Testade ett gammalt nationellt prov i hörförståelsen i engelskan. Känns bra att träna på dom så man känner sig mer beredd när det är dags för nationella proven. Har mest tagit det lugnt hemma, tittat på tv, suttit vid datorn och fördrivit tiden. Tränat på det mesta av franska läxan som är tills på onsdag har jag också gjort. Ska försöka undvika stressa med att göra läxor och träna på prov och förhör kvällen innan. Gjort det i många år, men förra terminen gick det ganska bra. Det är något av det värsta jag vet. Nu ska jag lägga mig och läsa och sen sova. Tänker försöka att lägga mig tidigare framöver, fast det har jag tänkt många gånger men det brukar inte bli någon förbättring.

10/01/10

På kvällen var jag med Arvid och Cornelia på stan. Var runt 15 minusgrader och jag är till och med lite glad att det inte är kallare, fast det sticker av kyla i mina lår, och så ska det inte vara. Det visar att det har varit alldels för kallt den senaste tiden. Ska gå och lägga mig nu, hade tänkt gå och lägga mig för en timme sedan men datorn har en tendens att hålla mig uppe. Tror knappast att jag har gått och lagt mig innan 1 på hela lovet. Nu ska det bli ordning på tiderna, ska gå upp vid 8 fast jag börjar 12.35. Enda anledningen till det är för att få ordning på tiderna, har ingen aning om vad jag ska göra i fyra timmar. Borde göra något vettigt som jag ändå måste göra någon annan gång, nu när jag offrar ett par timmars sömn.

Titanic

Förutom att ha sett på Titanic med Maja Elg. har jag nästan inte gjort något idag, men med tanke på att det är sista dagen på lovet är det okej. Känns helt okej att skolan börjar för just nu vill jag mest att tiden ska gå. Nu ska jag äta middag och sen ska jag vara med vänner. Bra slut på lovet.


09/01/10

Har hunnit med en hel del idag, läst, töjt ut ett par byxor, lämnat tillbaka filmen som hyrdes igår, åkt ner till stan för att vara med Cornelia och Johanna, sett 2 filmer och strukit kläder. Tycker jag har varit förvånansvärt effektiv, mer än vanligt iaf.
Byxorna blev förresten mycket bättre, tycker ni kan testa om ni har något par som är för tajt.

jeans

Igår såg vi The Readers, väldigt bra film. Nu ska jag prova att töja ut jeans på det är sättet. Gör nog ett eller två par idag. Sen ska jag försöka krympa jeans, men det tror jag att jag gör någon annan dag.

08/01/10

Har nyss varit och handlat på Maxi. Köpte tidning, godis och en strand-spray som jag har goda aningar om. Saker som är bra att ha om jag kommer vara hemma något under helgen. Har inte gjort mycket under dagen, blir lätt så eftersom jag sover väldigt länge och går och lägger mig sent. Ska ändras på snarast. Nu ska jag äta, sen ikväll ska jag och Maja Elg. hyra film. Se den ska vi givetvis också göra. Lovely.

07/01/10

Har segat mest hela dagen. På kvällen blev det film med Johannes, Adrian, Anton, Johanna och Cornelia. Vi såg Antichrist, sjuk film.



"Bättre ett ärligt nej än ett falskt ja"

längtar

Var hemma ikväll, fixade naglarna, såg på Flickan som lekte med elden (tummen upp för den) och nu ska jag läsa ut min bok. Lugn hemmakväll med andra ord.
Nu vill jag att tiden ska gå fort, vill ha vår och sommar, vill ha sol och värme, vill bada och sola, vill ha sommarlov, vill sluta 9:an, vill börja gymnasiet, ny skola, ny klass, nya människor, vill åka utomlands. Några av alla saker jag vill. Ska bara klara mig igenom en termin sen kommer allt hända allt eftersom. Våren kommer jag dessutom få innan dess.

Johnossi - Summerbreeze

Dagen började bra med amerikanska pannkakor. Duschade och åkte till Lillänge där jag köpte lite nödvändigt och lite mer onödigt. När jag kom hem fixade jag lite på rummet, bl.a. ena garderoben. Nu sitter jag här och mumsar på min Ben & Jerry's medan jag väntar på mat.





tjusigt

Några gamla lite misslyckade, konstiga och annorlunda bilder på mig





handlat i måndags









05/01/10

Blev lite gjort på rummet idag, känns bra att göra lite nytta. På kvällen var jag med härliga Maja Elg. Som vanligt var det alldeles för länge sen.
Sitter nu och tittar igenom massa bilder från olika semestrar. Jag blir förvånad över hur konstiga ansiktsuttryck jag har på väldigt många bilder, och nästan ingen är med flit. Kanske lägger upp en samling över favoriterna imorgon.

kall vinter

Gick in på Johannas blogg, stod att det skulle bli -35°c. Gick in och kollade på smhi, blir runt -35 på både torsdag och fredag. Ser inte fram emot det. Har aldrig upplevt -35°, men tycker det är väldigt kallt när det är kallare än -20° så det lär bli hemskt med -35. Tänker hålla mig inne mest hela tiden.


Om ni har svårt att se diagrammet nedan så tryck på den lilla bilden. Ska tydligen bli -36° som kallast. När vi börjar skolan ska det bli -1°, underbart. Ska inte bli någon nederbörd heller.

Ska ta och fixa rummet lite nu.

Ice Age 3

Köpte en hel del på stan. Planen att vara sparsam fungerade inte riktigt. Bilder kommer inom kort, troligen imorgon. Blev hemma ikväll också, beror mest på att jag tänkte gå och lägga mig tidigt så jag kommer upp i bra tid imorgon. Här hemma såg jag Ice Age 3, gillar alla Ice Age filmerna.

stan

Har i princip inte gjort något på hela dagen än så länge men jag tänkte ändra på det så jag åker ner på stan och kollar en liten stund. Kommer tydligen vara mycket kallare dom närmsta dagarna så det kan nog vara bra att passa på idag.



bydalen

Blev som sagt Bydalen idag. Tycker fortfarande att det är överskattat med slalom. Är som patiens, långtråkigt men okej och duger som tidsfördriv, men inte när man fryser. Vilket jag gör, kvittar hur mycket jag klär på mig, fast det är bara om händer och fötter, har förfärlig blodcirkulation där. Blir oftast vit om händer och fötter när jag badar, har för mig att det blev så i Miami och på andra soliga ställen också, för ett par år sen var mina fötter blå lite då och då på morgon när jag kom ner i köket. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Såg på en film som gick på tv på kvällen, Departed, galet bra. Känner att jag har varit alldeles för lite med vänner dom senaste dagarna, det ska ändras på. Ska läsa lite nu sen blir det sängen.

02/01/10

Blev ungefär gårdagen i repris idag. Fast idag kom en farbror, hans fru och deras barn, alltså min kusin och hälsade på och fikade hos oss, trevligt trevligt. Ville egentligen hitta på något att göra men har varit trött, haft ont i hela kroppen, mensvärk och sånt så det blev inget av med det. Ska sova snart, behövs med tanke på att jag måste up tidigt för vi ska åka till bydalen för att åka slalom. Vi passar på imorgon så Susanne hinner åka innan hon åker hem.

2010

Valde att vara hemma hela dagen. Har tagit det lugnt framför tv och umgåtts med min familj och Susanne, alltså min mammas vän som bor här i några dagar.
Ska sova nu, har varit trött hela dagen. Den senaste tiden har jag oftast gått och lagt mig runt 3 och gått upp vid 1, ska försöka ordna så tiderna blir lite bättre.
När jag hade ätit klart igår kväll gick jag till Johannes, där han, Anton och Johanna var. Efter att vi hade varit där ett tag gick vi ut och var med Christoffer och Gustav. Jag och Johanna gick senare ner till stan, vi kom dit en liten stund innan tolvslaget. Efter att ha varit i Badhuspurken och sett på fyrverkerier gick vi till McDonalds där vi satt och åt och tog det lugnt ett tag. Är nöjd med nyårsfirandet.

RSS 2.0