begravd i skolarbete

Slutade nyligen med diverse skolarbeten. Har hållit på med det i princip hela tiden sen jag kom hem och det kommer troligen vara det enda jag kommer göra inom dom närmsta dagarna.
Imorgon ska vi ha arbetsdag i klassen vilket innebär att dom som ska göra omprov eller dom som har missat ett prov ska göra det, annars får man välja något eller några ämnen att jobba med, t.ex. om man ligger efter med något. För mig blir det typ en heldag på skolan för att göra läxor och plugga, välbehövt!
Är extremt trött så nu ska jag sova.

första advent

Idag har det varit första advent, har spelat julmusik hela dagen och självklart ätit lussebullar och pepparkakor. Det flesta jullåtar är ganska kassa men gillar det ändå, får ju julkänslor. Pluggat har jag också gjort, men som vanligt har jag enligt mig inte gjort tillräckligt. Har nog inte överdrivet mycket i skolan men jag har blivit skoltrött så allt känns betydligt jobbigare, som tur är så är det jullov om bara lite drygt 3 veckor. Hoppas att jag för en gångs skull inte blir sjuk då. Jag tillåter mig inte att bli sjuk när jag går i skolan så då brukar jag bli sjuk när jag får lov och kan slappna av, speciellt på jullov.
Ska sova nu, behöver det verkligen.

lovely

Känns som om jag har hunnit med att träffa dom flesta ikväll.
Började med att jag, Cornelia, Adrian, Anton, Christoffer och Gustav gick hem till Gustav för att kolla på film efter att ha varit ute ett tag. The Beatles, a hard day's night, typ en rolig och annurlunda musikal. Gillar den. Cornelia och jag såg inte hela för vi gick till Karibu, där vi var med Emma, Johanna, Aron, Jonathan och Elias. Ett tag efter kom även killarna dit. Där träffade vi Love mot slutet också, fast hälsade typ bara på han. Många underbara människor fanns alltså på Karibu ikväll. Har haft en väldigt rolig kväll. Kan behövas när man ska plugga större delen av morgondagen.

28/11/09

Sen jag gick upp vid 12 idag så har jag bland annat:
  • segat för mycket vid datorn
  • pluggat alldeles för lite
  • ätit nybakna lussebullar
Vi har fått lite snö idag, är dags med tanke på att det är första advent imorgon.

Nu ska iväg och vara med vänner.


film

Var inte borta länge, kom hem från stan för lite drygt en timme sen, var där med Johanna och Cornelia. Var för kallt och inte tillräckligt roligt för att fortsätta vara ute. Jag ska snart ha det mysigt med en film, En shopaholics bekännelser. Skaffade den för ett tag sen men har inte sett den än. Älskar böckerna men jag har inte höga förväntningar på filmen.

27/11/09

Ska snart gå och vara med vänner, men tänkte slänga in ett inlägg först.
Mellan 10 och 11 var vi på strosjöteatern för att lyssna på en poet. Var bra och roligt, poesi är inte riktigt min grej men gillade det ändå. Skulle ha en föreläsning vid 2 om attityder men det blev inte av, vet inte riktigt varför. Vi hade alltså bara två lektioner, väldigt skönt.
Har spenderat hela tiden efter skolan tills jag skulle äta hos Johanna, Jessica var också med ett bra tag. Färgarde Johannas hår rött, riktigt riktigt rött, eller jag färgade inte utan det gjorde Jessica. Har aldrig färgat håret på mig eller någon annan så kändes betydligt bättre att Jessica gjorde det, var ändå lite orolig mest hela tiden. Blev grymt snyggt! Sen lockade Johanna mitt hår, var korkskruvar men det försvinner nästan direkt på mig. Mitt håll vill hållas rakt, även med hårspray.

26/11/09

Har inget att skriva. Tänkte bara meddela att jag ska ner till stan nu för att vara med Emma, Johanna och Cornelia, kanske någon mer eller mindre.

köpt

När jag och Cornelia var på stan fick jag med mig hem en tröja och ett par örhängen från rea på gina tricot, tillsammans strax under hundralappen. Måste ju snåla lite på mig själv nu när man ska köpa julklappar.



Som alla sa så känns det i armen först efter ett tag, vilket jag känner, mer än väl.

grey's

När jag kom hem så fick jag lite panik över hur illa rummet verkligen såg ut, tyckte inte det var lika illa innan jag stack iväg. Så nu har jag plockat undan en del på rummet medans denna låt har spelats på repeat. Nu ska jag som troligen många av er bänka mig framför tv:n för att se Grey's anatomy.

cocco

Jag struntar i att plugga. Jag struntar i att städa. Istället tar jag mig ner till stan för att träffa Cornelia. Låter bra.

sprutan är tagen

Skolan var som vanligt bra på onsdagar, slöjd, matte och franska. Slutade vid ett för det vara bara 4 på franskan och vi hade inget att göra. Fick veta att jag fick alla rätt på matteprovet igår, båda delarna och fick mvg med ett litet minus på franskaintervjun idag, som jag var väldigt nervös för. Väldigt nöjd.
Hade väldig beslutsångest när jag slutade om jag skulle ta sprutan eller inte, vet att det är ganska löjligt men min magkänsla var emot det. Valde att gå dit till slut ändå, Linnea, Emilie och Lisa sa att jag borde ta den, men sen skulle inte Sandra och Carl ta den och fick mig uppskrämd. Gick väldigt fort för det var ingen kö. Har inte fått någon biverkning än, hoppas att jag slipper. Har inte det minsta ont i armen, inte ens om jag trycker. Nu provade jag att slå armen och det gick bra, kanske inte är det bästa men det gör inte ont, eller lite men jag slog ju ändå armen. Men det var inte det roligaste att se att Love hade skrivit på facebook att man verkligen blir sjuk av vaccinet. Adrian håller på och säger att jag kommer få feber, ont i armen o.s.v. Inte heller det roligaste att höra.
På vägen hem köpte jag mycket choklad till ett superpris, alltid bra att ha.
Tydligen bestämde många av mina vänners föräldrar att dom skulle ta sprutan, vilket jag inte förstår hur det går till. Som vanligt kör mina föräldrar på någon bestäm dig själv grej, vilket gör att jag får ännu mer beslutångest. Det gör dom på det mesta, fösöker t.ex. inte påverka ett skit om mitt gymnasieval. Om jag ber om råd om det får jag oftast: gör vad som känns bäst för dig. Dom är inte så mycket för regler heller, och verkligen inte för straff. Dom har t.ex. aldrig sagt att jag inte får röka, men dom har sagt att de inte vill att jag ska röka. Vilket har fungerat väldigt bra med tanke på att jag inte ens har provat. Har aldrig fått ett straff för något, visserligen skulle jag vilja påstå att jag har skött mig bra.
Ska nog kolla en stund på tv, kanske pluggar lite också, bara för att slippa sedan, borde även städa mitt rum, har försummat det i någon vecka nu.

smärta

Inte riktigt min dag idag.
När jag var på väg till skolan märker jag att jag glömde att sätta in mina linser. Det har hänt några gånger förut också, kan ju tyckas att det är konstigt att jag inte märker det innan. Valde att inte vända för då skulle jag komma några minuter försent. Kommer alltså till skolan och är halvblind. Inte det roligaste kan jag säga. Lyckligtvis glömde mamma en sak hemma så hon åkte förbi skolan och lämnade av mina linser.
Vid ett hade jag tid hos tandläkaren. Känns som om jag är där lite då och då, måste ha dåliga tänder. Skulle laga ett hål. Det tog 50 minuter! 50 hela minuter! Om man inte räknar med bedövning brukar det ta 10 minuter, nu 40. Hade ungefär en sån här grej man brukade använda på träslöjden, som man skruvar på så att saker skulle hållas ihop, fast i miniatyrform, och väldigt många andra grejer. Trycktes och drogs i mina tänder. Var många problem med lagandet av tanden, var tydligen svårare för hålet var mellan två tänder. Fick något som kändes som kallsup när jag låg där, 3 gånger, inte det roligaste när man ligger ner och har huvuder långt ner och inte kan göra något åt saken. Det var inte så lyckat att jag hade betydligt mindre bedövning än förra gången, och då lagades håletet bara som vanligt vilket är mycket skönare. Käften var avdomnade och hade sockerdricka tills jag gick och la mig då, nu var bedövningen nästan bort när jag var klar. Det var hemskt! Utan tvekan det värsta jag någonsin varit med om hos tandläkaren, med stor marginal. Grinade av smärta. Har fortfarande ont.
Gjorde både A-delen och B-delen på matten idag, tänkte egentligen göra B-delen imorgon men hade tid när jag var klar med A-delen. Skönt att det är gjort. Nu är det bara franskaintervjun imorgon kvar.
Tror jag ska ta sprutan imorgon, om jag inte hinner ångra mig tills dess. Är mycket mer orolig för sprutan än att få svins.

spindel

Ska gå och lägga mig nu, snart i alla fall. Sov nämligen bara mellan 4 och 5 timmar inatt. Först somnade jag inte på nån timme och sen när jag halvsov drömde/hallucinerade jag att det var en väldigt stor spindel med ben som såg ut som trådar på mitt täcke. Blir vettskrämd, får panik och skriker väldigt högt och länge. Skriket väcker min familj. Tog en lång tid tills att jag förstod att det inte var en riktig spindel, även fast den såg långt ifrån verklig ut. Men vem skulle inte bli rädd om man såg en sån här spindel på täcket.

Idag har jag slappat, som många andra dagar och pluggat lite, med betoning på lite.
Har ett prov imorgon (tror jag), ett på onsdag (tror jag) och en intervju på franska på onsdag, sen är jag klar med saker som jag måste göra tills den här veckan, som det ser ut nu i alla fall. Grymt!

smittsamt?

Har gjort nästan allt jag skulle göra, men har tagit det lugnt och fixat lite allt möjligt också. Typiskt söndag med andra ord. Nu ska jag äta Gino med familjen.
Har nästan bestämt mig för att ta nöffnöffsprutan, även fast min magkänsla säger att jag inte borde. Problemet är om jag blir sjuk av sprutan, typ feber eller så. Har inte tid att vara borta från skolan och vägrar missa en helg (det är en av anledningarna till att jag tror jag kommer ta den, missar för mycket om jag får svinis). Huvudont kan jag överleva med, både på skolan och med vänner, men om jag får feber, får jag inte gå till skolan då eller går det bra? För om jag får gå och om det inte smittar vore det perfekt.
Första advent om en vecka, julen närmar sig.


säger väl det mesta


karibu, max, voddler, smilgrop

Kom hem för en och en halvtimme sen. Började kvällen på Karibu med Emma, Johanna, Elin, Cornelia, Aron och Jonathan. När några gick hem var jag, Johanna och Cornelia med Adrian, Johannes och Gustav. Gick ner till Max där vi hittade Aron och Jonathan så vi satt där med dom.
Vill ha Voddler! Väldigt, väldigt gärna. För er som inte vet är det som spotify men för tv-serier och filmer. Än så länge är det typ bara bredbandsbolagets kunder som har tillgång till det, och det är inte jag. Pratade om det idag och lyckligtvis för Johanna är hon kund hos bredbandsbolaget så hon skaffade det nu när hon kom hem. Men å andra sidan är det bara betaversionen som har släppts så den lär ju inte vara perfekt. Får helt enkelt ta och vänta tills dom har utvecklat klart den så det blir tillgängligt för oss andra.
Ska ta och lägga mig snart. Måste kliva upp i en någorlunda tid imorgon så jag hinner göra skolarbeten. Gjorde alldeles för lite idag. Brukar nästan alltid bli så, speciellt på lördagar.


Det syns i så väl på bilden men notera att jag enbart har en smilgrop.

21/11/09

Det enda jag har gjort idag är typ att äta lunch och duscha. Sen har jag mest bara segat vid datorn. Effektiv tjej, verkligen. Kanske inte det bästa när jag har flera läxor som ska göras. Får väl ta och börja med det nu.
Ikväll verkar det som om att det blir Karibu med Cornelia och några fler, vet inte vilka.

Är det verkligen normalt att det är snöfritt och flera plusgrader i Östersund när det bara är 10 dagar kvar till december?

20/11/09

Sitter här och äter godis.
Var och handlade mat med pappa nyligen.
Slutade lite innan 1 idag igen, väldigt skönt.
Ska äta mat snart.
Sen ska jag var med Maja Elg. och Elin.




Syster kommer hem ikväll, vid midnatt. Gillar bilden på oss.

domare hör hemma i domstolen

Hann inte göra något roligt på kvällen. Har hållit på med svenskagrejset, med x antal pauser, blev väldigt många sidor.
Helt underbart att det är fredag imorgon, vet inte hur jag skulle orka annars.
Har varit väldigt trött och förvirad sen jag kom hem från skolan.

pappa -Du får se upp för irländare ett tag för en svensk domare gjorde så att de inte gick vidare i VM.
jag -Aha, men varför bestämms VM grejs i domstolen?

Vet inte om min smarta kommentar har att göra med hur trött jag var eller hur dåligt insatt jag är inom sport, eller kanske lite av båda.


Bilden visar hur dagen har varit, visserligen är bilden tagen för någon vecka sedan men ändå.

19/11/09

Har tagit en paus från plugg och sitter här och äter lite glass. Har två häften läsförståelse som ska in imorgon. Så hemskt tråkigt, svenska är nog det ämne jag tycker minst om. Slutade som tur var lite innan 1. Får se hur lång tid det här tar, om jag har tur kanske jag hinner göra något roligt ikväll.

18/11/09

Mår skit. Inte nåt psykisk mitt liv är hemskt utan allmänt väldigt dåligt.
Var som sagt öppethus på friskolor. Gick med Adrian, Maja, Elin och Jessica. Vi var på ÖG och Vittra. ÖG verkade bra men gillar ändå Wargen mer. Gillar att det är en stor skola. Efter att vi hade varit där gick vi och åt lunch på Subway, minus Adrian och plus Emilia och Robin. Eller alla åt inte lunch, t.ex. jag åt kakor istället. Mackor är inte min grej.
Kom hem och gjorde mig riktigt lunch. Eftersom jag började må dåligt så la jag mig i soffan och halvsov i flera timmar. Hade ingen energi överhuvudtaget.
Har nyss ätit middag. Ska ta mig an lite skoljobb, jag måste.

lite

Lite tv. Lite läxor. Lite bakning. Lite data. Lite allt av möjligt.
Min dag i korta drag.
Måste göra något snart, utanför huset. Måste bara orka.
Sitter här och fryser och lyssnar på musik inlindad i en filt. Ska sova, typ nu.
Imorgon är det öppet hus på friskolorna. Är väldigt inställd på Wargen men hade sagt till Adrian att jag skulle följa med på ÖG ändå. Ska ju hålla vad man har sagt. Det dåliga är att det jag missar är slöjd och matte, mina favoritlektioner. Är tänkt att vi ska vara tillbaka efter lunch. Då väntar en lektion med franska och sen slutar jag, ganska skönt ändå.


nobody knows me at all

Tv, musik och datorn har underhållit mig idag. Bläddrade igenom skolkatalogen en gång också. Letade rätt på material till prototypen av möbeln vi ska bygga i teknik. Stannade hemma under kvällen och umgicks med mina föräldrar. Linette, som jag sitter bredvid i skolan, gör det omöjligt att ha tråkigt på lektionerna. Ska snart krypa ner i sängen och sussa. Men innan det ska jag läsa en stund.
Kärlek till er som kan ge mig musiktips.


2004. Hammerfest. Pappa, syster, jag och farbror.

The Weepies - Gotta Have You


Underbar.

gray, quiet and tired and mean

Väldiga problem vi hade med att få igång filmen igår. Största delen av filmen var seg men slutet var rätt så bra. Filmen heter The Uninvited, samma producenter som till The Ring. Filmen innehöll inte massa onaturliga saker, vilket jag vanligtvis brukar föredra. Inte en film jag rekommenderar, men kan fungera som tidsfördriv. Det är svårt att hitta bra skräckfilmer.
Jag har varit allmänt seg och trött idag. Tog väldigt lång tid tills jag orkade börja arbeta med krönikan och träna om judendom. Är snart klar.
Ikväll blir det tjejkväll med Elin och Johanna. Brukar bli grymt när vi är med varandra.
Syster åker till Finland med sin klass ikväll så jag kommer vara ensambarn i en vecka, ganska skönt
Snön har förresten smält. Lyckligtvis så blev det inte slask.

rosa band

Har hamnat ett snötäcke över vår lilla stad. Ser väldigt mysigt ut. Lär ju dock bli hemskt om det blir slask, vilket det lär bli. Hatar när det är så här, snön faller, snön smälter, snön faller, snön smälter. Det ska komma snö och sen ska det ligga på marken och vara snö tills det ska försvinna helt. Får väl ta och uppskatta mysigheten så länge det går.
Idag har varit en sådan dag där jag inte har gjort något, eller inget riktigt eller betydelsefullt i alla fall. Bara låtit dagen passera. Även om man ska "fånga dagen" så behöver jag sådana här dagar för att må bra.
Hyrt film har jag i och för sig gjort, med Erika. Ska bli filmkväll med henne ikväll. Hyrde oss en skräckfilm, minns inte vad den heter. Ska till henne efter att jag har ätit, vilket jag tror jag ska göra snart.
Fick ett väldigt sött armband av min kära moder idag som jag ville ha. Det uppskattas, mycket. Det stöder bröstcancerfonden vilket aldrig är fel. Finns att köpa hos Guldfynd.




Badly Drawn Boy - Degrees of Separation

Jag, Adrian, Gustav, Anton, Johannes och Johanna var hos Gustav ikväll. Är alldeles för kallt för att vara ute. Såg på en usel film vars enda anledning att skratta var för den var så dålig. Killarna tyckte den var underhållande i alla fall. Spelade ett tv-spel sen, visste inte hur man skulle göra. Kör i princip aldrig tv-spel. Det blev en rolig kväll.




fredag den 13:onde

Fredag den 13:onde, har inte haft otur än. Å andra sidan tror jag inte på det, inget övernaturligt eller vidskepligt för den delen. Varken spöken, andar, liv efter döden, aliens, gudar o.s.v. Vet att det låter tråkigt.
Kunde inte ha syslöjd två dagar på elevensval så det blev ämnesförstärkning för oss. Det finns inte mycket att säga om det.
Sen jag kom hem har jag mest fördrivit tiden. Som det ser ut nu ska jag spendera kvällen med Adrian och annat trevligt folk, är inte helt säker på vilka.
Är förresten som många andra väldigt osäker om jag ska vaccinet mot svininfluensan. Vill inte bli sjuk men man har hört så mycket som har hänt av sprutan som är värre än influensan, men vet inte hur mycket av det som är sant. Är i och för sig inte så insatt.
svininfluensan

wargen

Wargen var grymt! Gick dit med Anton, Adrian, Gustav och Maja men det växlade vilka jag gick med. Kollade på lite olika linjer men mest NV-I. Stannade där ganska länge, kom hem ett tag innan 3. Dagen slutade med att jag, Elin och Andreas var på en lektion i matte c med tvåor som gick NV-I. Förstod inte mycket men det var kul ändå. Gillar lärarna. Har blivit mer tveksam om jag ska gå vanlig natur eller internationell. Är i princip säker på att jag kommer gå på Wargen istället för ÖG. Tror jag kommer trivas väldigt bra där, längtar tills jag börjar! La mig i soffan och kollade på tv när jag kom hem. Gick ut ett tag med Cornelia, Emma och Aron innan jag skulle äta. Hamnade som vanligt på McDonald's. Ska lägga mig tidigt ikväll. Igår blev det vid 11 och det blev så lätt att gå upp på morgonen. Ska till och med försöka gå och lägga mig ännu tidigare ikväll.

spotifyskit!


Spotify vägrar fungera! Får snart ett utbrott. Fattar inte varför det står att jag är offline, internet fungerar och jag har inte ändrat några inställningar, men å andra är jag inget datageni. Håller på att ominstallera nu och hoppas på att det fungerar då. Annars får jag hoppas att det kommer en teknisk ängel som räddar mig.

Här kommer som lovat bilderna på mig från bilden.

En bild som föreställer både mig och Linnea. Ser bara en aning galen ut. Gjord av Nellie.


Av Jacob. Lägg märke till cigaretten och kroken på handen.


Av Nellie. Låt er inte luras och tro att det är en trevlig hälsning till mig. Det är häxan som ska föreställa mig.

Som ni ser är vi väldigt seriösa och ambitiösa på bilden.


Armbandet jag gjorde idag.

Valde att stanna hemma ikväll. Ganska skönt.
Ska äta middag nu.
Imorgon ska jag på öppet hus på Wargen.

livsglädje

Filmen igår var bra, ingen handling men ändå kul att se. Om ni gillar Michael borde ni se den.
Skolan var väldigt bra. Hade syslöjd, vad vi gjorde var valfritt. 5 i gruppen på förmiddagen och 3 på eftermiddagen. Jag gjorde ett tenntrådsarmband. Våran grupp slutade tidigare än dom andra, jag vid 15 över 1. Är alltså väldigt nöjd med mitt val. Det blev mycket skratt på lunchrasten, det gillas. Kom hem för inte så länge sen efter en promenad med hunden. Ska vara duktigt och damsuga huset nu. Sen kanske jag tar det lugnt med en film eller tv och choklad till det.

This Is It

Bra och rolig dag. Fick veta vad vi fick på eng-provet, mvg för min och 8 andras del. Duktig klass. Bilden var grym som vanligt. Fick några teckningar på bilden som ska föreställa mig. Kan vissa dom sen så ni får se hur Jacob och Nellie ser mig. Inte smickrande. Elin kommer snart hit. Vi ska gå på bio ikväll, Michael Jackson's This Is It. Hoppas den är bra.

fridfull

När jag kom till stan var Aron och Emma där också. Trevligt, trevligt. Alla gick hem ganska tidigt. Varm o'boy och en godbit var vad som väntade här hemma. Har varit en tjock dimma över staden under större delen av dagen. Har gillat dimma i många år, kanske alla år, det är så mysigt. Tyvärr så vägrar Spotify fungera just nu, vet inte varför.
Jag mår bra, fridfull är ordet som passar bäst in bäst på mig nu. Ska ta och lägga mig snart, sov för lite inatt.

09/11/09

Provet gick bra. Tränade onödigt mycket. Stannade kvar en stund och fixade till skåpet, stolt. Sen har jag mest tagit det lugnt och njutit av att vi inte kommer ha något till prov, inlämning eller läxa under veckan. Underbart.
Ska iväg till stan nu för att vara med Johanna och Cornelia, kanske någon mer.

in a different way

Sen jag kom hem från Maja har jag mestadels pluggat. Förutom ett uppehåll för middag och efterrätt. Brukar aldrig kunna gå och lägga mig innan jag känner att jag kan tillräckligt mycket, det vill säga i princip allt. Går ändå inte att vara helt säker på att det går bra på provet, men chanserna ökar stort. Mår illa och har ont i magen av prestationsångest. Kan förhoppningsvis gå och lägga mig inom kort.

maja

Har hunnit träna en del på engelskan idag, men måste träna mer senare ikväll. Firat min pappa har jag också gjort, är ju farsdag. Ska iväg till Maja Elg. nu. Jag träffar henne alldeles för sällan.

stora bomullstussar

Blev inte råpluggning idag, långt ifrån. Inte bra, verkligen inte bra.
Stack som sagt till Karibu. Var där med Emma, Johanna, Arvid och Cornelia. Det är mysig stämning där. Om ni aldrig har varit där borde ni ge stället en chans. Jag och Cornelia åkte tillbaka och var ute med Adrian och Gustav. Väntade på Johannes, som var långt ifrån snabb, och köpte sedan lite gott och gick till Adrian.
Började förresten snöa chockerande stora snöflingor, fast det var bara en väldigt kort stund. Johanna ringde och nästan skrek av chock när hon såg det. Slänger in en bild för den ouppmärksamma.


karibu

Ska till Karibu och bussen går om 5 minuter så jag hinner inte skriva mer nu.

råplugga

Det jag har hunnit med under dagen är att duscha och att äta lunch. Sov lite för länge med andra ord. Nu blir det att råplugga engelska. Har prov på måndag och jag har pluggat alldeles för lite.

Phoenix - Long Distance Call


they say an end can be a start

Blev en mysig fredagskväll, perfekt. Vi såg på filmen, riktigt bra, men förstår inte dom som gick flera gånger på bio. Såg på tv gjorde vi också. Blev som vanligt en hel del prat.
Det mesta av snön och slasken är förresten borta, glad!
Blir sängen nu. Inte sent för en fredagskväll, men får inte sova bort dagen imorgon för jag måste plugga.

twilight

Ska till Elin nu. Planerna ändrades en hel del. Ska se på Twilight, känns som om jag är den sista männsikan som inte har sett den. Ska tydligen vara extremt bra.
Har bara tagit det lugnt sen jag kom hem. Pluggat har jag inte gjort, som vanligt på fredagar.
En glad nyhet är att det har slutat snöa, en tråkig nyhet är att det regnar istället.

death metal, nej tack

Har praktiskt taget inte gjort någonting i skolan idag. Hade två lektioner där nästan inga jobbade utan bara pratade med varandra. Idrotten kunde kunde jag inte vara med på för jag är förkyld. Slutade på skolan 10 i 11 men du var jag först tvungen att ta en promenad. Kom hem genomblöt och iskall om fötterna. Om det måste snöa så ska det inte bli slask direkt! Det har varit tomt i klassen dom senaste dagarna, tror det saknades 10 stycken idag.
Vet inte säkert vad jag ska göra ikväll. Tror jag ska vara med Adrian och några fler. Några vänner tror jag skulle till Ösdmangel men death metal och jag passar inte ihop. Gav det faktiskt en chans på yran när vi såg på Opeth men nej, inte min grej.

ändrad design

Skulle gå och lägga mig men istället tog jag en bild, redigerade den och gjorde lite ändringar på designen inom loppet av en timme. Grymt nöjd. Som vanligt om ni inte ser den nya headern, så tryck på F5 så ska du se att det löser dig.
Ska fixa lite mer i helgen. Menyn passar ju inte direkt.

Har inte rört en enda skolbok idag. Kände mig värd det. Istället slappade jag och var sedan med Johanna och Cornelia. Tog en sväng till stan och träffade Arvid. Var inte där så länge. Kan berätta att jag älskar kakorna på Subway. Älskar. Gillar inte att det har snöat idag, är lite mysigt men blir för blött och kallt om fötterna. Tänker gå och lägga mig nu så det här får räcka för min del så länge.

tandläkarbesök

Kom hem från tandläkaren för inte så länge sen. Sitter här med en helt avdomnad käke, bedövning fungerar alltså finfint. Han borrade men lagade inte utan satte istället dit nåt bra medel, förstod inte riktigt varför. Men jag litar på att han vet vad han gör. Det ska byttas ut till vanlig lagning, fast det är om några månader. Jag fick ändå en tid om knappt 3 veckor, tror jag skulle göra någon av de övre tänderna också, så jag antar att det var därför. Kommer nästan alltid hem förvirrad efter att jag varit hos tandläkare. Känns som om jag alltid har ett tandläkarbesök inbokat. Ska ju till en privattandläkare i december också för att se vad det finns för olika saker att göra åt min glugg.
För övrigt var skolan ganska slapp. Hade so förhör men givetvis sket han i alla dom hemska frågorna (okej, dom var inte så hemska men dom var jobbiga och tråkiga) som det var sagt att vi skulle kunna, som jag gjorde och tränande in igår. Var typ bara 2-3 sidors anteckningar vi behövde kunna. Sen säger han i princip svaret, eller gör extremt tydliga liknelser till dom som inte kunde och frågade han. Skyll er själv om ni inte kan! Argh!
Vet inte vad jag ska göra idag, troligen slappa, göra lite läxor och kanske träffa några trevliga människor. Men först ska jag göra lunch. Åt inte på skolan.

skolan

Både gårdagen och idag har till stor del kretsat kring skolan. Inte roligt men nödvändigt. Har självklart gjort lite annat smått också men inget anmärkningsvärt.
Vad finns det att berätta om skolan? Träff med gruppen som jag kommer att vara i elevensval. Valde syslöjd men det går bara att ha på onsdag så då får man ämnesförstärkning andra dagen. Slöjd sen matte där jag satt i ett tomt och ensamt rum. Tråkigt men jag får mycket gjort, väldigt glad att jag slipper genomgångarna. Många verkar inte förstå mening att jobba i en snabbare takt så man lär sig mer. Måste ju ändå lära mig det någon gång så kan ju lika gärna göra det nu. På franska fick vi veta att intervjuerna vi ska ha blir framskjutet, ganska rejält också. Känns skönt att slippa behöva sitta med det under helgen.
Ska till tandläkaren imorgon, går därför bara förmiddag. Om jag har tid måste jag verkligen göra något roligt, klarar inte av att sitta inne och göra läxor så mycket mer.
Nu ska jag läsa igenom so:n en sista gång och sen blir det sängen.

03/11/09

Skolan var seg men slapp. Hade vikarie på två lektioner. Nicole var väldigt underhållande på slutet av dagen. Älskar bilden, inte själva bilden i sig utan hur kul vi jämt lyckas ha då.
Ska fixa mig något litet att äta nu. Sen blir det ett avsnitt av One Tree Hill, aldrig fel. Efter det är planen att plugga sönder mig. Köpte mig en chokladkaka på vägen hem som får uppmuntra mig under tiden.
Det är nog alla planer jag har för tillfället, får helt enkelt se vad som händer ikväll.

02/11/09

Kom i sängs i en ganska bra tid igår och självklart lyckades jag inte sova. Var typ vaken halva tiden och sov halva.
Skolan var som vanligt. Fick några läxor. Gjorde lite efter skolan. Är väldigt seg när jag har varit i skolan så jag är långt ifrån effektiv. Ska dock göra mitt bästa för att vara det imorgon. Vore kul att ha tid att göra något roligt efter skolan. Gick relativt bra på konditionstestet på idrotten, är ju inte direkt en idrottsmänniska.
Längtar extremt mycket till jul och allt vad det innebär. Ska bli riktigt mysigt i år, brukar vara mysigt men nu ska det bli mer än vanligt.
Verkar förresten som om jag håller på att bli sjuk. Finns inte så mycket att göra förutom att hoppas att det försvinner.

don't let them bring you down

Har mest tagit det lugnt och gjort det jag känt för. Fick även gjort en del skolarbete. Var hemma på kvällen och såg på Scary Movie 3, hann inte med att se den på dagen.
Börjar skolan imorgon. Känns relativt bra. Har hunnit med det mesta jag ville göra på lovet, mer eller mindre. Har inte blivit skoltrött än så länge så jag borde klara av tiden som är kvar tills jullovet.

svälter

Kom nyligen ut ur duschen. Har tränat idag igen.
Har inga planer, varken för dagen eller kvällen. Om jag har tid ska jag se på film. Troligen den som jag tänkte se igår, Scary Movie 3, köpte den för ett tag sen men har inte sett den än. Borde göra skolarbete, gjorde det aldrig igår så. Ska ta dagen som den kommer helt enkelt. Är ju ändå sista dagen av lovet så jag vill inte ha för många krav på mig.
Borde ta mig något att äta, håller på att svälta. Har inte ätit något i dag än, har inte ätit frukost en enda gång under lovet. Inte bra.

Fredag den 13:onde

Blev en skräckfilm, är ju ändå Halloween. Fredag den 13:onde. Helt okej, typisk och förutsägbar amerikansk film. Föredrar genomtänkta psykiska skräckfilmer. Blev många skratt och många skrik. Blev även många roliga kommentarer, speciellt från Johanna, ett exempel är "Det där är fan inte okej!". Kanske inte det vanligaste att skrika argt när någon mördas brutalt. Gjorde självklart lite annat också.
Kan även berätta att jag älskar bussarna, vet inte hur jag skulle klara mig utan dom.

RSS 2.0