nyår

Sista dagen på året. Jag tänker varken göra en lista om året eller lägga upp bilder från året som många andra gör. Det enda jag tänker säga är att året har varit grymt bra och jag hoppas nästa år blir minst lika bra.
Om ett tag ska jag äta en fin trerättersmiddag med min familj, en vän till min mamma och en farbror. Sen ska jag fira nyår med mina vänner.

sista sömnen 2009

Rolig kväll med pojkarna Adrian, Anton, Johannes, Gustav och Christoffer. Den spenderades största delen hos Gustav där vi spelade tv-spel. Jag skulle ljuga om jag sa att jag var bra på det. Vi hamnade tillslut på Max, är inte så chockad. Nu ska jag tvätta bort sminket, tvätta ansiktet och borsta tänderna sen ska jag sova väldigt gott, är ju ändå sista natten 2009. Tiden går sjukt fort, nästan för fort, men bara nästan.

30/12/09

Har åkt runt på ärenden med pappa i flera timmar, hämtat post, köpta massa kläder till honom, köpt en extern hårddisk, ett annorlunda tangentbord i handstorlek till våran nya dator som kom idag, pappa verkar vilja ha en dator i nästan varje rum, nästa ska kanske bli en liten bärbar i köket för att kolla på recept medan man lagar mat, en stereo och så var vi på System Bolaget. Förstår aldrig folk att man inte ska handla där dagen innan nyårsafton, är ju helt fullt med folk. Själv kom jag hem med ett läppbalsam, inte det roligaste. Brukar alltid passa på att få något litet när jag handlar med pappa. Han sa att jag kunde ju ha fått nåt mer men det finns inte mycket som lockar på barn- och herravdelningen på Kappahl. Alla verkar handla överdrivet mycket under mellandagarna, även om det inte är rea. Nyss kom mina föräldrar hem efter att ha köpt en matta.
Borde städa rummet så det är nystädat när en gammal vän till mamma kommer imorgon bitti för att bo hos oss i några dagar och fira nyår. Sen ikväll ska jag troligen träffa några vänner, blir nog bra.

29/12/09

Har varken orkat eller haft lust att göra något idag. Har bara tagit det lugnt och låtit dagen passera. Känns som om det var bästa att göra för det har verkligen inte varit en bra dag och jag har inte mått så bra.
Min mamma gjorde dock dagen en smula bättre när hon kom hem från stan med ett halsband som matchar örhängena som jag fick i julklapp och choklad. Så nu ska jag sätta igång en film och äta min choklad och hoppas på en bättre dag imorgon.


julklappar

Nu har det snart gått en vecka sen det var julafton men om någon fortfarande vill veta vad jag fick i julklapp så ser ni det här.


Två parfymer i varsitt set från Beckham.


Set från Body Shop, Kakao, body butter, body scrub, body wash och någon handduk.


Straight and Curl från Björn Axen.


Kofta från Gina Tricot.


Tre böcker, beställt från bokklubben vi är med i, brukar nästan alltid vara bra böcker därifrån. Blev lite chockad över den sista boken för jag har inget fel på självkänslan men den följde med en av dom andra böckerna. Fast den kan ju kanske vara bra att läsa ändå, går säkert att förbättra självkänslan


Bäddset och underlakan, bomullssatin ska det vara.



Stort smyckeskrin.


Julprydnad, choklad, makeup handdukar och skinnhandskar.


Silversked, två till sen har jag alla tolv, örhängen och en mascara.

Tofflor, ansiktsmask och ett usb-minne.


Förutom det här fick jag ett presentkort på Gina Tricot på 300 kr och 10 000 kr uppdelat mellan mina tre bankkonton (fond-, spar- och personkonto) och kontanter.

Jag är mycket mer än nöjd.

...

"Flickan skrattar. Flickan ler. Flickan gråter när ingen ser."

28/12/09

Gick upp halv elva, inte dåligt. Blir nog en lugn dag idag, plocka undan lite på rummet, titta på tv, läsa en bok, se på någon film. Blir skönt.
Adrian, det står i inlägget innan så jag tänkte att det är ganska underförstått.

varje litet steg

Blev en trevlig kväll hos Johannes. Cornelia och Johanna kom efter ett tag. Vi underhöll oss med bl.a. gymnasiekatalogen, fotografering och kortlekar.
Har en plan på att inte sova bort dagen imorgon utan istället gå upp vid 10, får se hur det går.

Lasse Lindh - Hon Tror Ingen Ser


Går till Johannes nu där han, Anton och Adrian är.

Lasse Lindh – Hon tror ingen ser
Underbar låt, lyssna!

julgris

Sitter här och knaprar på ett äpple. Har knappt gjort något idag, sovit bort halva dagen, men är det lov så är det. Vet inte vad jag ska hitta på idag, tar det som det kommer.
Som ni vet började jag kvällen igår med Johanna och Elin hos Johanna. Gjorde inget speciellt, pratade, lyssnade på musik m.m. Senare träffade vi Johannes, Adrian, Anton och Cornelia. Dom och jag gick till Max. Efter att ha suttit där och pratat och ätit gick jag hemåt. Rolig kväll.



Jag, ätandes på mitt äpple, osminkad i all min glans. Ser ut som en sån där julgris med ett äpple i munnen.
Ni får ta och uppskatta bilden för när jag tog bilden åkte det ner en droppe äppelsaft innanför linnet, sånt gillas inte. Allt för eran skull.

mellandagsrea

Blev en tur på stan med Cornelia, Johanna och Arvid. Var många människor och mycket rea, men det är ju förväntat. Hittade några saker jag gillade. Jag tänker vara sparsam med pengarna som jag fick i julklapp, känns väldigt surt om dom tar slut inom ett några månader.
Det här är vad jag kom hem med.

En pinne mot en finne, fynding jag är, och en inpackning.

Ett linne från Monki, 75:- på rea.

Ett till linne från Monki, 90:- på rea.

Kavaj från Monki, 250:- på rea.

En ring och örhängen från Gina Tricot, tror ca 60:- respektive 45:- på rea.

Liten väska från Monki, 75:- på rea.
Samlar på småa väskor, har 9 stycken nu.

Väska från Accent, 199:- på rea.

Ska till Johanna nu, Elin är eller kommer vara där. Träffar kanske lite fler senare.
Har tagit bilderna på julklapparna nu, lägger troligen upp dom imorgon.

trött

Kvällen började hos Adrian med honom, Anton, Gustav, Cornelia och Johanna där vi såg 2012. Vi slutade titta efter halva filmen för den var så dålig. Alla förutom Johanna gick hem till Anton där i var ett tag.
Ni får vänta ett tag till på bilder på julklapparna.
Som alla andra tror jag det blir en tur på stan imorgon, men inget är säkert.

juldagen

Kom nyligen hem från Ica Maxi där jag köpte värmeskydd och hårspray. Hoppas dom är bra. Ska duscha nu och efter det blir det middag. Behövs nog eftersom jag varken har ätit frukost eller lunch, det enda jag har ätit är en muffin. Måste bättra mig, hoppar över måltider lite då och då. Igår och jag ingen lunch och i förrgår åt jag varken frukost eller middag. Ska försöka visa och berätta vad jag fick igår senare idag.

jul

Har börjat öppna några små paket. Mormor hade skickat upp godis, trevligt trevligt. Träffar bara släkten på pappas sida eftersom mammas sida bor i Linköping. Ska se på den underbara Nalle Puh filmen och äta godis nu. Sen antar jag att jag ska ta det lugnt, fixa naglarna m.m. Klockan 3 ska jag som varje år se på Kalla Anka, ett måste på julafton. Då ska vi även ha en liten julklappsöppning. Sen ikväll ska vi till en av mina pappas bröder i Lugnvik för att fira jul med mina pappas två bröder, frun till en av dom och min kusin. Blir julbord och den stora klappöppningen m.m.
Hoppas alla får en underbar jul.




God Jul


lejonkungen

Sitter här nyduschad. Granen är påklädd och det har precis blivit den 24 december.
Jag (eller okej, det var mamma) hämtade våran vhs i källaren så jag kan se på gamla barnfilmer. Nu blir det en av mina gamla favoriter, nämligen Lejonkungen 2, om min pappa hittar rätt sladd det vill säga.

julgranen

Imorgon är det jul, tiden har gått väldigt fort. Har slått in den sista julklappen, rummet är städat och julpyntat. Känner mig klar.
Ska ner och pynta julgranen med familjen nu.

middag

Blev en riktigt lyckad middag, vi åt på Eastern Palace. Vi satt där i 2 och en halvtimme och jag skrattade hela tiden. Anton, Adrian, Maja, Nellie, Gustav, Cornelia, Linnea, Moa, Madde, Rebecka, Jennifer, Elin, Arvid och Johanna, tack för kvällen.
Jag, Adrian, Anton och Cornelia hamnade hos Johannes efter middagen. Slappade mest där, men roligt var det.


Mina betyg. Någorlunda nöjd med tanke på att mina mvg är starka och flera av mina vg är på gränsen till mvg.


Nu ska jag sova djupt och länge.

jullov

Avslutning idag, knytkalas och så fick vi betygen. Hemma har jag dammtorkat och julpyntat m.m. Har ganska bråttom nu för nu ska jag ner till stan för att äta middag med typ halva klassen.


...


"Det är bättre att i den lyckligaste stunden

inte veta att lyckan snart far förbi

för om man då visste det

då vore man inte längre lycklig"


nytt

Förutom julkappar och några andra saker köpte jag det här.



sista dagen

Kom nyss hem från andra turen på stan. Precis när jag hade kommit hem från första turen så tvingar pappa mig att följa med han på stan för jag skulle tydligen skaffa ett tredje bankkonto där jag kan spara lite mer kortsiktet.
Sista skoldagen idag, härligt. Känns inte alls som det är måndag. Avslutning imorgon men i år ska vi bara vara i klassen och ha knytkalas. Tidigare år har vi haft julavslutning i aulan men den renoveras nu så det går inte. På kvällen är vi ett stort gäng från klassen som ska ut och äta avslutningsmiddag. Det var typ ingen som ville boka bord så det blev jag tvungen till så nu måste jag boka bord och baka tills imorgon.

fjärde advent

Typisk söndag. Sov bort halva dagen, gjorde bara en del av det jag hade planerat och spenderade resten av dagen tittandes på tv, sittandes vid datorn m.m.
Stan imorgon efter skolan, eftersom jag fortfarande inte har köpt alla julklappar.
Ska läsa lite nu och sen ska jag sova.

Big Star - Thirteen


karibu

Kom hem för en 45 minuter sen och det svider fortfarande i låren av kyla. Det har varit en väldigt rolig kväll som har spenderats på Karibu med Cornelia, Johanna, Emma, Aron, Elias, Jonte, Anton, Johannes, Gustav, Booboo(stavning?) och lite annat folk. Jag och många andra har tryckt i oss mycket gott. Sängen känns extremt lockande så nu ska jag bara ta bort smink, borsta tänderna och sen sova.

The Children

Har precis dammsugit. Har fixat till rummet och bara tagit det lugnt idag. Ska duscha nu, får se vad som händer ikväll.
Igårkväll var jag med Johanna och Cornelia. När vi var på väg för att hyra film såg vi Sandra på Kebab City så vi gick in för att träffa henne och hon bjöd oss på mat, väldigt snällt. Hyrde The Children. Bra film, värd att se.

18/12/09

Nu är det helg, känns som alltid väldigt bra. Skulle dock ha varit mycket bättre om det inte var så kallt, var mer än 20 minusgrader i morse. Visserligen är det väldigt fint ute, speciellt himlen när jag gick hem från skolan, men det är det inte värt om det ska vara så här kallt.
Något hade gått sönder hos tandläkaren, så jag får gå dit en annan gång.
Planerna för ikväll är först en tur ute på stan och sen filmkväll hemma hos mig.

The Futureheads - Walking backwards


17/12/09

Temaveckan började idag, vi 9:or har sex och samlevnad. Är nog det slappaste temat vi har haft, diskuterar och pratar mest.
Har varit nästan 20 minusgrader idag, inte trevligt. Håller mig inne och ser på tv, sitter vid datorn och lyssnar på musik mest hela tiden.
Ska till tandläkaren imorgon, igen. Fast nu är det till en annan för en bedömning om vad det finns för alternativ att göra åt gluggen. Väljer sen om jag vill göra något åt det.
Julafton om en vecka och jag har inte köpt alla julklappar än, måste ordnas snarast.

16/12/09

Finns inte så mycket att säga om skolan idag, såg på en pjäs, fick veta att jag har mvg i slöjd och vg++ på snudd till mvg i franska, alltså helt möligt att jag fixar ett mvg till vår. Känns bra. Fick hem min väska och tygkasse som jag har gjort på slöjden.
Tänkte gå på stan med några vänner efter skolan men det snöade, var kallt och jag var tvungen att gå ut med hunden så jag struntade i stan. Var hemma och såg på en film och åt mycket gott istället. Har gjort ett halvhjärtat försök till att städa, blev knappt gjort något. Satt vid datorn istället.
Förutom det har jag lyckats verka en aning konsitg för Jacobs flickvän, igen, när vi tre chattade tillsammans (fråga mig inte varför). Har en tendens att vara extremt oseriös med Jacob. Gjorde ett annorlunda meddelande på hennes röstbrevlåda för inte så länge sen, anledningen var för att jag var uttråkad och trött och att Jacob bad mig ringa henne för han var kletig om händerna (kan tilläga att det var för att han ritade med kritor). Kan helt klart säga att jag inte har gjort ett fläckfritt intryck.






The Format - Tune Out


enorm hårboll

Sitter här med min enorma hårboll till katt i knät. Lugn dag idag, hela dagen. Nästan hela skoldagen bestod av film. Här hemma har jag bakat, tittat på tv, tagit det lugnt och vilat. Fick tillbaka teknikarbetet idag, blev väldigt glad och lättad när jag såg att jag fick mvg, väldigt tur för jag får inte sänka mig i något. Imorgon är sista riktiga skoldagen, men blir förhoppningsvis inte mycket arbete. Temavecka börjar efter. Har släppt all motivation till skolan för tillfällligt, orkar inte mer. Det lär komma tillbaka efter lovet.






Smudge - Speechless

Målade nyligen naglarna röda så nu sitter jag här och lyssnar på musik medan jag väntar på att dom ska torka så jag kan gå och lägga mig.

bomullshuvudtamarin

Sitter här och dricker varm o'boy och äter glass.
Efter lunchen gick jag till logopeden. Första gången jag har varit på sjukhuset på 9 år, senaste gången var dagen farmor dag. Kände chockerande nog igen pressbyrån och väntasalen till logopeden, gick där innan jag började skolan. Gick till logopeden för att kolla vad man kunde göra åt att jag inte sa r så bra. Enligt hon kunde jag säga r och det lät väldigt bra 95% av gångerna (bullshit) så jag skulle bara träna och få en kallesle om 2-3 månader och se om det har blivit bättre.
Eftersom jag redan var vid stan tänkte jag gå och kolla på lite allt möjligt. Köpte inte så mycket. Hittade bara en julklapp, är nästan omöjligt att hitta julklapper. Köpte ett par skor, till ett bra pris dessutom, eftersom jag halkar mest hela tiden i dom jag oftast går i och enligt pappa är mina stövlar sommarskor (bullshit nr 2), enligt mig är det vinterskor med dålig kvalitet, men tänker inte protestera om jag får nya skor. Förutom det köpte jag en tidning och en chokladkaka så det blir nog en myskväll med det ikväll.
Ska ner och laga middag nu.



440:- Scorett





Har föressten kommit galet mycket snö, eller okej, inte galet men väldigt mycket. Verkar bli en ordentligt vit jul.

lyckligare tjej kom hem

Gårkvällen var underbar. Jag, Johanna, Emma och två killar som heter Isak/Isac och Bobo/Booboo jobbade på Karibu, efter ett tag kom Elias och jobbade också. Jag lär jobba där flera gångar, var roligt. Allt eftersom kom Aron, Jonathan och Cornelia. Älskar stämningen och människorna på Karibu. Vid halv 12 gick jag, Jonathan, Aron, Johanna och Cornelia till raggarn efter någon runda runt stan, utan någon speciell anledning. Efter kvällen hade jag en grop i tummen efter rivjärnet och ont i handleden och ryggen efter att jag hade ramlat, men glad var jag ändå.
Ska duscha nu, sen ska jag hålla på med so:n, lär ta stor del av dagen. Inte det roligaste sättet att spendera Lucia och tredje advent på.

lycklig tjej sticker iväg


för lite tid

Inte bra, om två timmar ska jag vara nere på stan och innan det ska jag göra so, städa, fixa till mig och äta. Kanske borde lämna serierna till Maja också. Har alltså ungefär en och en halvtimme på mig. Som vanligt på lördagar har jag inte orkat gjort något än så länge. Är inte den bästa på att planera, får nog ta och göra mycket so och städa imorgon. Anledning till att jag ska ner på stan är för att jag ska jobba på Karibu. Måste säga att jag tycker det låter väldigt duktigt att arbeta idéelt för Pingstkyrkan, fast det är självklart inte därför jag gör det. Ska jobba med Emma och Johanna, kanske någon mer.
Grattis till Arvid som fylller 15 år idag!

11/12/09

Nu är det helg och det känns underbart. Känns inte alls som om det är fredag. Min skoldag bestod av luciatåg, fika, film, bad. Slutade alltså innan lunch. 7 i klassen som var med på badet, hade det väldigt skönt. Behövde inte simma så mycket utan fick fritt ganska länge, gillar iofs att simma men skönt att göra annat också. Känslan efter att man har bastat och duschat går ju bara att älska.
Har varit väldigt trött så efter att jag hade varit hemma ett tag och ätit och sånt så kröp jag ner i sängen och somnade. Vaknade nyligen av ljuden när Johanna bombade min msn. Verkar som om jag ska vara med henne och Elin ikväll.
Dagens lärdom är att inte gå på trottarer utan istället på vägen när det är vinter och halt. Speciellt om trottaren är väldigt smal och sne för annars snubblar man, gör illa sig och får hemskt ont i armbågen. Inte kul kan jag säga. Ett litet tips bara.

fml

Skolan var slapp. Hemma har jag gjort bilduppgiften, kollat på tv, sutit vid datorn m.m.

 

Läs igenom allt, det är det värt.

 

"Today, I forgot to do my French homework, but since it was an online worksheet, I told my teacher my internet wasn't working. I told her with an e-mail. FML"

 

"Today, my friend had to take my cat who has a tumor to be put down when I wasn't home since I couldn't bare to take him myself. I have two cats. He took the wrong one. FML"

 

"Today, I was walking when a man pointed a camera at me, so I decided to be bitchy about it and say "Did I say you could take a picture?" and he replied with, "No, but can you get the fuck out of the way so I can take one of my wife and kids." I turn around, and they were right behind me. FML"

 

"Today, on the 6 train home, I had a gun placed against the back of my head and my wallet, watch, and iPod stolen. As soon as the robber got what he wanted, he turned and ran, dropping his weapon to the ground... I got mugged by a man wielding a F*ing Pez dispenser. FML"

 

"Today, my boyfriend of 17 months, the first guy to tell me he loves me, the guy I lost my virginity to, the only guy whose parents I've met, told me we should stop 'hooking up' because it's weird that I was telling everyone we were a couple and it was ruining his chances of finding a girlfriend. FML"

 

"Today, I went to the movies with some girlfriends. The guy behind us was making these pervy, heavy breathing noises, so we threw some popcorn at him. When the movie finished, we saw him in a wheelchair - with a breathing tube sticking out of his neck. FML"

 

"Today, I was a TA for a history class and the class was taking a test. About halfway through, I noticed one kid had a small piece of paper in his hand. I ran up the row, grabbed his test, and ripped it into four pieces. Then I took the note from him. It said "I believe in you, -Mom." FML"

 

Vet inte om jag ska skratta eller gråta.

 

www.fmylife.com


dina fiskar dör...

Bowlingen var roligt, himla länge sen jag spelade det. Började kvällen med en strike. Var jag, Johanna och Cornelia. Jag vann, Cornelia tog det hårt, vilket gör att jag bara tycker det är roligare. Många av oss som var där med Karibu stack till Max där vi fikade, åt och pratade.

Hade en plan på att gå på stan imorgon, den förstörs för jag ska jämföra två serier och två filmer. Om man vill få vg i bild så måste man. Jag gick upp till Maja där jag hämtade två serier så jag kan kolla vilka tider jag vill, pausa och spola fram och tillbaka. Om du läser detta så tack ännu en gång, hjälpte verkligen.

Märkte detta när jag kom hem.

Har som alla blivit beroende av facebook spelen, varier vilka spel. Självklart klickar jag in och mina fiskar är döda. Så går det om man går och gör annat, annars skulle det ju vara grymt att ha någon som påminner en. Fishville, mycket bättre farmville och annat trams. Kommer tröttna på spelet om ett tag men men. Borde sluta gå in på facebook på ett tag, men det kommer inte hända.


Från att ha hatat skorna när jag var liten till att älska dom nu, är ju så himla gulliga.


Lägger in en bild på mig från idag också, nu när jag ändå har lagt in mobilbilderna på datorn.

bowling

Har inte mycket att skriva men gör ett försök ändå. Fick tillbaka engelskaprovet, fick mvg. 94/100, gränsen är 90, är ganska nöjd. Ska göra klart slöjdmappen, där vi redovisar våra arbeten. Sen ska jag laga middag för jag ska vara vid bowlinghallen vid 6. Jag, Cornelia, Johanna och Elias(tror jag i alla fall) ska bowla, och andra också såklart, det är Karibu som håller i det.
Ännu ett grattis till Cornelia som fyller 16 idag.

The Format - On Your Porch



Kände för att lägga in en bra låt innan jag går och lägger mig.

Dr. Bombay

Tittade nyss igenom mitt cd-ställ. Har inte köpt någon skiva på flera år så alla är gamla. Nu tycker jag min musiksmak verkligen var kass. Blir brydd över varför jag ville ha och tyckte om fler av mina skivor och singlar. Dom siniglar jag är mest chokad över är dom här två singlarna av Dr. Bombay. Älskade låterna när jag var liten. Dom släpptes 1998 och det lär inte ha varit så långt efter jag skaffade dom så jag var väldigt liten.



S.O.S (The Tiger Took My Family)


Rice & Curry


Det roliga är att jag fortfarande kan en del av den förstå låten och i princip hela andra fast jag inte har lyssnat på dom på flera år. Måste verkligen ha lyssnat sönder dom när jag var liten.

gone are the dark clouds that had me blind

Har nu tid att andas ut, äntligen
Man märker av att det snart är jullov, lektionerna blir mer och mer slappa. Får jobba med vad vi vill i flera ämnen och igår på franskan fikade vi och såg på film, precis som det ska vara tiden innan lov. Hade ett förhör igår, en redovisning idag och ett oförberett prov. Förhöret och provet gick bra och redovisningen okej, är betydligt mer nöjd med den skriftliga delen. Nu är det inte många arbeten kvar. Betygsnack igår om so:n, precis som jag trodde ligger jag precis på gränsen mellan vg och mvg och då sätter han vg. Inte första gången i ett ämne jag har varit på den där gränsen, blir galen! Borde nog vara glad ändå med tanke på att so inte är ett av mina starka ämnen och att om jag kämpar så kan jag troligen fixa ett mvg när jag går ut i vår. Fick tillbaka två skrivuppgifter i svenskan idag, mvg på båda, nöjd tjej.
Blir att vara hemma idag/ikväll, har inte energi till något. Har bara sovit 5 och 4 timmar dom senaste dygnen så jag borde gå och lägga mig direkt efter desperate housewives.  Ska nog bara ta det lugnt nu, kanske plockar undan lite på rummet.

06/12/09

Kvällen igår spenderades lite här och där med samma människor som kvällen innan.
Nu sitter jag här med en ansiktsmask som luktar choklad och som har suttit på alldeles för länge.
Ska snart fortsätta plugga, ska försöka få bort så mycket som möjligt idag, lär därför inte göra så mycket annat.
Är ju förresten andra advent idag, inte långt kvar till julafton.



Red Hot Chili Peppers - Under The Bridge

Har pluggat lite till och från idag, är ju en dag imorgon också. Förutom det har jag inte gjort så mycket, fördrivit lite tid vid datorn. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta middig. Senare ikväll ska jag troligen vara men vänner.


Tröttnar aldrig.

friday

Helg, äntligen. Tyvärr kommer ganska mycket av helgen troligen gå åt att göra skolgrejs.
Slapp dag på skolan idag. Engelskaprovet gick bra, tror jag.
Har pluggat minimalt sen jag kom hem efter skolan. Borde plugga nu. Men nej, det tänker jag inte göra. Måste få vara ledig från skoljobb ibland också, är ju ändå fredag.
Drar till Johannes nu, där Anton, Adrian, Cornelia och självklart Johannes är.

03/12/09

Har pluggat lite engelska, tror nog att det räcker. Har en liten förkylning, och det verkar bara bli värre. Men skolan ska jag gå till imorgon ändå, är ju inte fruktansvärt sjuk. Bakade en kladdkaka, självklart åt jag en del också. Måste få vara onyttig när man är sjuk, visserligen skulle jag troligen ha bakat ändå men strunt samma, känns bra att ha en giltig anledning.


Jag, Kroatien, somras.

Sol? Bad? Värme? Ja tack. Skulle inte tacka nej till solbrännan heller, har ju något emot solarium och bus så får vänta till somaren.

Chris De Burgh - A Spaceman Came Travelling

Har nyss ätit. Gick hem efter sista lektionen innan lunch. Hade ingen mer lektion men tänkte gå på en frivillig  balettföreställning men jag mådde inte bra så det kändes inte värt det. Gick hem och vilade istället. Nu ska jag träna på engelskaprovet som vi har imorgon, har knappt pluggat nåt till det än. Ska försöka göra lite mer också.
Bjuder på en jullåt, är ju bara tre veckor kvar till julafton.


NV

NV-dagen var bra. Fick labba, se på ett band som spelade, Cellar Jam Quintet(?), rundtur på skolan, fika och lite annat trevligt. Längtar sjukt mycket tills jag börjar där.
Har varit väldigt trött och seg sen jag kom hem. Orkade bara göra det som var tvunget att göra tills imorgon.
Vill ha energi. Vill ha tid.

första december

Nu är ännu en dag som har bestått av plugg slut. Vill bara bli klar med allt. Det värsta är möbeln på tekniken, men sen har jag massa annat som också måste göras. Det blir ju inte lättare av att jag nästan alltid brukar göra mitt allra bästa, satsa på det högsta, göra det helhjärtat och ändå skjuta på det. Vägrar sluta innan jag känner mig nöjd.
Hann med ganska mycket på skolan. Klassen spelade även brännboll, börjar träna tidigt till parklyran, lika som vi gjorde förra året. Kanske inte det bästa att göra på vintern, folk fryser, slagträn råkas kastas och några ramlar.
Imorgon ska jag på NV-dag på Wargen. Lite surt att om jag inte skulle ha gjort det så skulle det enda som jag skulle ha haft varit en mattelektion på 50 minuter. Är ju ändå tur att jag inte missar något.
Sängen skriker efter mig så nu ska jag sova.

RSS 2.0