29/10/10

Lugn och kort dag på skolan. Fick reda på att jag fick mvg på biologiprovet, är väldigt nöjd. Har packat och fixat allt nu, hoppas bara att jag inte har glömt något, känns alltid som om jag har gjort det precis innan jag ska åka. Köpte drygt ett kilo godis på vägen hem, kostade ju bara 29kr/kg. Hann precis måla naglarna och nu ska jag åka till flygplatsen, är tillbaka på söndagkväll. Två turer till Stockholm på en månad, händer inte direkt ofta i mitt liv.

 


28/10/10

Fick tillbaka två prov i engelskan, gamla nationella hör- och läsförståelse. Mvg på båda. Det gick bra på redovisningen av boken. Finns i princip inget skolarbete kvar som ska göras. Gick på stan en stund med Johanna och köpte några tråkiga men nödvändiga saker och sen fikade vi på Torgbriken, vilket vi har planerat att göra i ungefär en evighet. En dag kvar till lovet.

 

Bra dag.

 

 


27/10/10

Jag sa ju att att jag skulle visa min andra t-shirt i storlek XL med vikingar på som jag köpte i Stockholm för 20 kronor och det ska jag också göra. Ett av mina bästa fynd från Stockholm. Åker förresten dit på fredag igen, tre veckor efter förra gången.

 

Läste ut min engelskabok igår, tränade lite på redovisning idag. One Day av David Nicholls. Fick en testbok eller vad man kan kalla det vid tågstationen i Brighton med de första kapitlerna och jag ville verkligen läsa hela men ändå köpte jag den aldrig. Jag blev ju därför nästan lite överlycklig när jag såg den på skolbiblioteket. Underbar bok, verkligen. Läs den.

 

Har inte så mycket berätta om min eftermiddag, var som vanligt ganska händelselös.

Ska gå ner och titta på tv nu, Grey's Anatomy börjar ju nu.

 


26/10/10

Gårdagen bjöd på en lektion, mellan 9.55 till 11.15. Gick en sväng på stan och köpte en väska och en tröja. Kom hem och spenderade den största delen av tiden till att plugga.

 

Jag har haft två prov idag och sett en film som jag såg på förra skolan. Slutade lite över fyra och när jag kom hem pluggade jag lite. Tillbringande lite tid framför tv:n som jag gör varje tisdagskväll.

 

Känner att jag verkligen har ett roligt och intressant liv, men om några dagar är det lov, och det är då jag lever.


nya böcker


24/10/10

Det blev fika på Karibu igårkväll, vi gick vidare till Gört! på Storsjöteatern.

 

Några släktingar kom på fika idag. Vi firade min, min systers och min kusins födelsedag. Har hunnit med att plugga lite, dock långt ifrån så mycket som var planerat. Orkar för en gångs skull inte bry mig om det utan lägger mig istället i sängen och tittar på en film och äter godis. Jag tror att jag ska se The Notebook, har tänkt att se den hur länge som helst men har inte gjort det än.

 

Har gjort mig redo för sömn, har plockat ut mina linser, tvättat bort smink, rengört ansiktet och tagit på mig min sov-tshirt i storlek XL. Köpte den i en turistaffär i Stockholm för en tjuga, har en med en viking på också som jag kan visa sen, riktiga fynd.

 

 


23/10/10

Provet i fredags var förvånansvärt lätt. Hade läst kapitlet i boken onödigt många gånger eftersom stor del var från filmer vi har sett och från genomgångar.

 

Kom hem och gjorde lunch och sen läste jag min bok i engelska i flera timmar och åt choklad. På kvällen kom Maja och Elin hit.

 

Jag började dagen med att dammsuga mitt rum, väldigt duktigt av mig. Har fortsatt med min engelskabok, ska berätta om den på torsdag men det känns lockande att läsa ut den under helgen. Ska byta sängkläder nu och sen blir det middag. Efter middagen åker in till stan för att träffa Johanna och Cornelia. Det är fruktansvärt länge sen jag träffade Johanna.


21/10/10

Finns inte så mycket att berätta om dagen. Det var en vanlig skoldag och sen jag kom hem har jag pluggat Biologi. Har prov imorgon klockan halv 10 och sen slutar jag. Skön dag.

20/10/10

Har ganska nyligen ätit middag och ska nu, tro det eller ej, plugga. Har ett biologiprov på fredag som jag vill vara väl förbered till.

 

Fick mina böcker idag, tråkigt nog har jag inte riktigt tid att börja läsa någon just nu.


19/10/10

Mitt händelserika liv har fortsatt idag. Började min skoldag klockan fem i tolv med matte följt av ett dubbelpass i samhälle. Sen jag slutade vid fyra idag har jag förutom ätit och sett på Desperate Housewives och Couger Town bara pluggat. Har ett prov i franska och eftersom jag glömde böckerna på skolan igår så är det bara idag som jag har pluggat till det. Ska krypa ner under mina två duntäcken nu och försöka få en god natts sömn. Har förresten snöat idag, var enligt mig den första riktiga gången den här vintern.

sliten tjej

Min händelserika dag har besått av mycket städning och lite plugg. Ibland har man allt ett roligt liv. Känner mig ganska slut men det gör inte så mycket eftersom jag har en lång sovmorgon imorgon. Hade min romanredovisning i fredags vilket innebär att jag slipper veckans svenskalektioner.

 


skor

349 kronor

 

399 kronor

 

399 kronor

 

Alla tre par skor är köpta på Skopunkten så det billigaste paret fick jag grattis, blev alltså 800 kronor sammanlagt.


helgen

I fredags blev det stan med Cornelia efter skolan. När hon skulle till frisören tog jag bussen hem. På kvällen hyrde jag och Elin en film, Case 39, och köpte mycket godis.

 

Förutom att jag har beställt 7 böcker, målat om naglarna och köpt skor så har jag nästan bara pluggat den här helgen. Har lite extra mycket att göra skolmässigt den kommande veckan men sen blir det nog lite lugnare så det är bara att ta sig igenom den här veckan.

 

Visar skorna imorgon.


tillbaka

Väldigt länge sen jag skrev nu. Har tänkt ta tag i bloggen men vi får väl se hur det blir med det.

 

Den senaste tiden har innehållit besök på Karibu, turer på stan med vänner, ett biobesök med Johanna då vi såg Inception och ett biobesök med Hanna, Lina och Simone då vi såg I rymden finns inga känslor. Jag har sett på föreningsfotboll, varit med vänner, läst några böcker, bakat, vilat och pluggat. Förra helgen åkte jag och Cornelia till Stockholm där vi bodde hos hennes pappa och hans familj.

 

Igår slutade jag strax innan 11 för våran engelskalärare var sjuk vilket även resulterade i sovmorgon till 10 i 10 idag. Hade alltså bara två lektioner igår och idag och har bara två lektioner imorgon. Väldigt skönt.

 

Vi hade Bodypump på idrotten idag, var väldigt roligt men jag har en stark känsla av att jag kommer få träningsvärk. Jag gick på stan en sväng efter skolan för att köpa schampoo, balsam, inpackning och ansiktsrengöring men kom även hem med en skjorta, en kofta och tre linnen. Blev en trevlig promenad med Maja lite senare för att fråga om hennes APU-plats.

 

 


RSS 2.0