Sammanfattning

Tänkte sammanfatta lite av vad som hänt dom senaste dagarna.
I onsdags var jag, Johanna, Emma, Julia och Frida på stan, gick runt lite. Kan berätta att det är rätt så omöjligt att köpa något för pippipengar. Sen åt jag på stråket med min familj. När alla hade ätit cyklade jag, Johanna, Emma, Julia, Frida och Aron till Jonte. Fortsatte med att förstöra en docka och såg på en film ingen var så uppmärksam på.
Igår började Yran. På dagen var jag bara hemma och fixade, men på kvällen var jag på Yran med lite olika vänner. Träffade mycket människor, bl.a. en från Göteborg som var full och tyckte allt var illgött och som hade haft en homosapiens (septum) precis som Cornelia. Såg Sahara Hotnights, Sugerplum Fairy, Takida, Anna Ternhiem och Opeth. Lite regn blev det men det var ändå en väldigt lyckad kväll. Tog inga bilder men kanske tar några från Johanna och lägger upp.
Idag så har jag varit i min farbrors stuga, träffade han och plockade runt 20 liter jordgubbar. Nu ska jag snart iväg till yran, går dit med Johanna och Cornelia, lär väll va med lite fler under kvällen. Tar som vanligt med kameran men får se om det blir några bilder. Vet inte vilka vi ska se, det bestämmer vi allteftersom.

Bilder från igår

Jag och Johanna tänkte cykla till stan för att träffa lite vänner, men då började det att spöregna och åska så vi ska nog vänta tills det har slutat regna, musiken är räddningen. Så jag tänkte passa på och lägga in lite bilder från igår.


Händer idag

1: äpplesmoothie smakar hemskt
2: har skaffat spotify
3: det har slutat regnat

Idag blir det nog stan med Johanna. Ikväll kanske det blir med dom igår, eller bio med Adrian och Cornelia eller film med Emma, Johanna och folk. Men nu har Johanna väntat länge nog på mig.

igår och idag

Tänkte bara skriva lite om vad som hänt igår och idag.
Börjar med igår då jag och Johanna cyklade ner till stan vid 4, när vi kom dit så var det nästan tomt och då kom vi på att det var söndag. Eftersom det inte fanns något att göra gick vi runt i stan och badhusparken ett par gånger och satt på apberget och pratade. Efter jag ätit kom Elin hem till mig och var här en stund, sen precis ner hon skulle gå kom Johanna till mig. Efter ett tag åkte vi två ner till stan, gick vår runda ett antal gånger och träffa lite roligt folk och råkade ge en man fel vägbeskrivning.
Idag var det stan med Johanna igen, handlade en klänning, ett linne, två väskor, fyra halsband och två örhängen för chockerande lite pengar, gillar rea. Efter vi hade varit hemma och ätit middag träffade vi Jessica. Vi åkte ner till stan och mötte Emma, Julia, Jonte och Aron, så var med dom hela kvällen. Väldigt roligt, gjorde lite allt möjligt.
Nu längtar jag verkligen till torsdagkväll då yran börjar på riktigt.

Frukost, Header, Johanna

Sitter nu och äter frukost, hallonsmoothie, känns lite fel att äta frukost 4,5 timmar efter att jag gick upp, men men.
Har fixat mig en header, om ni tycker den är hemsk så kan jag lugna er med att berätta att den bara är tillfällig. Adrian tyckte att det var väldigt viktigt att jag gjorde något åt hur bloggen såg ut, och eftersom jag var trött så orkade jag inte anstränga mig så mycket. Satt uppe till 2, så mina planer på att lägga mig tidigt blev förstörda.
Snart ska jag vara med Johanna, saknad flicka, vad vi ska göra vet jag inte riktigt, kanske ner till stan men känns inte så lockande i det här vädret.

Hemma

Kom nyligen hem från en vecka i Kroatien, haft det riktigt bra, solat och badat mestadels, finns inte så mycket annat att göra när det är 30+ i skuggan och 50+ i solen. Kanske lägger upp några bilder, men får se hur jag gör. Nu har ju yranveckan börjat, så ska nog spendera nästan all min tid på stan med vänner. Innan jag var i Kroatien var jag en vecka i Grebo så har inte träffat dom på länge. Nu ska jag ta nåt att äta innan jag går och lägger mig, gick upp vid 5 och har bara sovit 4 timmar.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0