Roast på Berns

Arbetade med engelska pjäsen idag på skolan, går bra för oss, grym grupp. På idrotten hade läraren väntat på ett annat ställe än vad han hade sagt att han skulle, så vi stod och väntade på honom i en halvtimme innan vi gav upp och gick tillbaka. Typiskt idrottsläraren. Fast det gör ändå inte så mycket, idrott är inte mitt favorit ämne så.
Här hemma har jag arbetat med svenskan och franskan. Ska skriva om ett språk i svenskan, jag har valt latin. Det går sakta framåt.
Orkade inte gå ut ikväll, är för trött och har lite för mycket skoljobb. Gick och köpte mig en chokladkaka och satt och tog det lugnt medans jag kollade på tv istället. Mådde hemskt illa efter att jag hade ätit chokladen, mår fortfarande illa. Nu blir det nog att kolla på slutet av Roast på Berns innan jag går och lägger mig. Om ni inte har sett det borde ni ge det en chans, underhållande.


The Kooks - Naive

Sitter och gör läxor, känns som om det är det ända jag kommer göra tills på torsdag då jag åker till Linköping.

Slänger in en låt, enjoy.

handlat


forever is a long long time

Länge sen nu...
Hade fullt upp ons-fre, varit otroligt trött mest hela tiden.
Ett tag efter jag hade kommit hem från skolan så bestämde Cornelia och jag oss för att åka ner på stan för vi hade inget annat för oss. Gick runt och kollade, fikade och fördrev tiden helt enkelt. När jag kom hem så undrade Elin om vi skulle träffas så då kom hon till mig. Hängde här tills vi gick ut till Anton och Adrian, Cornelia kom också efter en stund. Vi gick hem tidigt, iaf vi tjejer, kan inte vara ute på kvällarna när det är så här kallt, borde kanske ta fram vinterjackorna?
På torsdagen så gick jag, Elin och Maja Eng på stan, Cubus hade öppnat med 25% på allt, köpte mig en klänning till begravningen. Köpte en mysig tröja på Monki också. Gick runt och kollade i butiker och åt en tidig middag på stan. Sen ville Elin och Maja gå hem men eftersom jag skulle vänta på att Gina Tricot skulle ha VIP-kväll som öppnade vid 6 så stannade jag och var med Cornelia och Arvid istället. Min syster kom för hon skulle också till Gina så då stod jag, Cornelia och syster och väntade. Folk var överdrivet galna, skrek och sprang när dom öppnade. Väldigt misslyckat att dom kallade det VIP-kväll för alla som ville fick komma, behövde alltså inte inbjudan. Dom hade 20% på allt, inte så mycket men bättre än inget. Köpte två stickade tröjor och ett linne. Kan lägga upp bilder på det snart. Syster och jag skyndade oss för vi skulle på fika hos en gammal arbetskamrat till mamma som vi har gett våra gamla kläder till så hon kan skicka dom till sitt faderbarn. Vi var på väg dit redan kvart över sju. Kollade på bilder, fikade och pratatde. Herre vad dom har upplevt! När vi kom hem var jag helt slut och somnade snabbt.
På fredag eftermiddag och kväll var jag med Maja Elg hos henne. Vi träffas tyvärr inte så ofta men kul när vi väl gör det. Pratade, såg på Idol och Skavlan, gillar programmet mycket. Åt tacos som förövrigt Nellie har hakat upp sig på att jag bara äter köttfärs på. Less is more!
Igår morse gick jag upp vid halv 8, hemskt på en lördag! Var tvungen för vi skulle åka och ta upp båten ur vattnet i varvet. Kom hem runt 12 tror jag, resten av dagen segade jag bara på och gjorde lite läxor.
En av mina farbröder kommer över på fika med sin fru senare idag för att fira mig och min syster som fyller 17 imorgon. Sen måste jag fortsätta med läxor och plocka undan på rummet, får se om jag hittar på nåt ikväll.


flätor

Känns som om jag har gått runt halvdöd hela dagen, riktigt trött alltså. Skolan var seg och jobbig, men vännerna gör det tack och lov omöjligt att ha tråkigt. På svenskan och rasten fick jag flätor av alla möjliga i klassen, skulle tyvärr ljuga om jag sa att det såg bra ut, men själva flätorna var fina. Har gjort så mycket läxor som jag orkade här hemma, vilket inte är så mycket. Fattar inte hur jag ska orka med natur på gymnasiet, men blir nog det ändå, vet inte vad jag annars ska göra. Gick ut en väldigt kort sväng på kvällen för att träffa Anton, Adrian, Johanna och Cornelia.
Igår ledde Linnea och Nellie idrotten, amatörfotboll, menar inte att dom är dåliga på fotboll, är säkert jätteduktiga, menade klassen, finns några bra men dom flesta är inte direkt fotbollspelare, är en av dom sistnämnda. Roligaste fotbollslektionen var det iaf, speciellt uppvärmingen, hade inte mycket med fotboll att göra, det var inte mycket regler  och man fick tacklas hur man ville, kan ju inte bli annat än roligt då. Efter skolan gick jag och Johanna på stan, två linnen och en foundation tog jag med mig hem, älskar foundationen, helt underbar, var flytande mineralfoundation från Maybelline. Måste köpa pressent till min syster också, men vet inte vad hon önskar sig så det är inte lätt. Var ute med Anton, Adrian, Elin, Johanna och Christoffer på kvällen. Dör lite lätt om fingrarna varje kväll jag är ute, har sämst blodcirkulation, om jag skulle röka skulle jag nästan tappa dom.
Sängen nästa.


birthday girl

Gårdagen spenderades först med Maja, Elin och Johanna, var hemma hos mig, ute, hos Elin och efter alla hade ätit så var vi hemma hos mig medan vi väntade på att gå till lokalen. Pratade som vanligt om allt möjligt. Sen gick vi till lokalen där Anton och Adrian var, efter ett tag kom Gustav och Christoffer. Rolig kväll med ett lite halvjobbigt slut.
Idag fyller jag 15 år, väcktes av familjen som kom in med mina pressenter. Fick mobil, epilator, kuddar, skönhetsprodukter, smycken, pengar, presentkort, skålar, huvudmassage-grej, böcker, filt och plånbok. På dagen kom tjejerna över, dvs Elin, Maja och Johanna med en present, vi fikade, pratade och hade det mysigt. Sen gick vi ut till Anton och Adrian och var med dom. Är olidligt kallt ute på kvällarna, det är nackdelen med att bo i norrland. Efter ett tag kom Love också, rolig kväll. Har alltså varit en bra helg, har tyvärr inte hunnit gjort så mycket läxor. Nu är det bara att hoppas att veckan blir lika lyckad. Juste, fick även en biljett till Gina Tricots vip-kväll av min syster, hon hade nämligen två, kvällen innan det öppnar med 20% på allt, låter bra.

Grattis Nicole

Tänker inte skriva vad vi gjorde igår men vi hade riktigt roligt, jag, Anton, Adrian, Johanna och Gustav.
Nu ska jag vara med Maja och Johanna. På något sätt måste jag också skaffa tid till att göra läxor, vet inte hur, för ikväll ska jag vara med vänner. Annars får det bli en liten stund imorgon, kanske inte det roligaste att göra på sin födelsedag men måste ju så. Kan fråga sig varför jag inte gjorde det igår eftersom jag inte hade något speciellt att göra på dagen, svaret är jag orkade inte bry mig på fredag eftermiddag efter en vecka i skolan, antar att jag får skylla mig själv. Får se till att använda varje liten stund jag har över.
Grattis till Nicole som fyller 15 år, hoppas du har en bra födelsedag.

Lilla Landet Lagom

Finns inget bättre en helg när man går i skolan. Var på badet idag, hinner som vanligt inte göra så mycket på idrotten. Nicole höll i lektionen, vi fick simma fjärilsim, är inte någon naturbegåvning men rätt så kul. Hade so-prov, gick ganska bra, satt som vanligt kvar som en av dom sista, dom andra som var kvar gjorde det roligt.
Har segat mest hela dagen då jag varit hemma, datan, tv och musik som vanligt. Såg på avsnitt av Lilla Landet Lagom på kanal5.se, jag gillar.
Efter jag har ätit, som jag förhoppningsvis gör snart, så blir det nog att gå till Antons lokal, blir alltid lyckat.


Maxi

Skola igår var precis som vanligt. Efter skolan gjorde jag några läxor innan jag och mamma åkte till maxi, vi virrade runt länge, vi är inte direkt bra på att hitta i nya stora affärer. Förutom mat kom jag hem med 3 nagellack och 2 läppglans. Hade tänkt att vara hemma på kvällen men blev ändå så att jag gick ut en sväng med Anton, Adrian, Christoffer, Gustav, Maja, Arvid och Johanna. Har börjat vara väldigt kallt, trängde ihop oss på gungan så vi inte frös sönder.
Fick besök av Framtidståget idag, blev inte så väldans inspererad. Har här hemma hållit på med so:n som vi har prov med imorgon. Tänkte hålla på med det under kvällen men blev övertalad att gå till Antons lokal där Anton, Love, Adrian, Maja och Johanna var. Är för lätt övertalad. Hängde och målade naglarna, killarna bastade. Har gjort lite mer so nu men ska nog sova.
För övrigt så kan jag berätta att alla driver med mig och mitt fnitter.


Shout Out Louds - Go Sadness


skolfoto

Dagen började med skolfoto som fårvånande nog tror att jag blev acceeptabel på.
Skolan var ganska rolig som vanligt, vännerna gör allt. Tyckte för en gångs skull om bildlektionen. Ska rita av en bild från en känd konstnär, valde en av Warhol, sen jag såg filmen Factory Girl har jag varit lite fascinerad av honom.
Efter skolan var jag med Elin. Lite senare ringde Jacob, Maja och Anton så vi gick ut till dom. Blev väldigt chockade när dom ringde för det är ovanligt och konstigt att dom tre är tillsammans, men kul var det. När dom började gå hem så gick jag och Maja hem till mig. På kvällen var vi ute igen, jag, Anton, Adrian, Gustav, Christoffer, Maja, Johanna och Cornelia. Gungade mest hela tiden, kan nog inte tröttna på det. Mitt, Majas och Cornelias skratt tillsammans går inte att beskriva, men det kan inte bli bättre.

Trängde ihop oss på en gunga med helt normala miner.


Hot Hot Heat - Get In Or Get Out


r.i.p.

Min dator har inte fungerat så det är därför jag inte har uppdaterat. Men nu har jag tillfälligt beslagtagit mammas dator så nu går det bra.
För att uppdatera er lite om vad som har hänt kan jag berätta att min gammelmormor dog sent i lördagskväll. Om några veckor blir det till att åka till Linköping för begravning.
I går så gjorde jag inget speciellt, städade rummet, tränade på franska provet som var idag och tog det lugnt
Okej dag på skolan idag, blev god lunch hos Elin och franskaprovet gick bra. Ett tag efter att jag hade kommit hem började Adrian bomba mig med sms med mattefrågor, som vanligt när vi har läxa eller prov i matte alltså.
På kvällen gick jag ut med Anton, Adrian, Arvid, Elin och Cornelia. Arvids hår var blått, konstigt men coolt. Vi gungade och skrattade, låter som små barn men roligt har vi. Kom fram till att Adrian var en elak unge när han var liten, men vi gillar ha ju nu.
Sovmorgon imorgon och börjar med skolfoto, rätt så hemskt för man ser aldrig bra ut på dom och så får man dras med dom i minst ett år.
Allt jag har att berätta så länge skulle jag tro.

musik

Nej, nej, nej! Verkar vara på väg att bli sjuk, vaknade upp med halsont och har haft det hela dagen. Har därför inte gjort så mycket under dagen och kvällen.
Underhåller mig med att smsa, äta choklad och lyssna på musik. Försöker hitta flera bra artister som jag aldrig har hört förut, det går framåt.
Går nog och lägger mig tidigt ikväll, vill inte att dagen imorgon ska försvinna.

fredag

Underbart att det har blivit helg.
Anton underhöll skoltiden med att äga Elin, många skratt blev det.
På kvällen var jag med Adrian, Anton, Elin och Love, kan inte bli annat än lyckat.

enformigt

Dagen har varit som vanligt, skolan flöt förbi med ett antal skratt. Tittat på tv, gjort väldigt lite läxor och broderat är vad jag hållit på med här hemma. Har blivit galen i att brodera av någon konstig anledning, men efter att jag har gjort klart väskan så lär jag nog ha tröttnat. Ätit en hel del chokladmuffins har jag också gjort, lika gott varje gång.
Tog mig in till stan en kort sväng igår, var med Jasmine, Johanna, Cornelia och Arvid. Johanna har blivit lite galen i att dansa, så nästa vecka är det tänkt att hon, jag och Jessica ska se på en av Jasmines träningar, kanske börjar sen också. Såg på ganska mycket av idol, dom två killarna som skämtade med juryn var favoriterna.
Gammelmormor har blivit sämre och kommer troligen väldigt snart att dö, har inte greppat det än, kändes konstigt att skriva det, men det finns inte i min värld. Har inte ens reagerat än, kan nog inte riktigt förstå det, när jag gör det så lär jag gråta som jag vet inte vad. Har lätt för det, att gråta alltså, under förutsättningen att jag inte är med många människor, då är det bara jobbigt.
Livet känns så enformigt just nu, gör samma sak varenda dag. Måste göra något åt det, men vad är frågan.
Blir att ta mig in till stan igen, men blir nog inte borta så länge.

stan?

Skönt med bara tre lektioner på onsdagar. Hemma har jag broderat och gjort lite läxor, låter roligare än det är.
Gammelmormor har det inte hänt något med, varken bättre eller sämre. Känns nästan som om det värsta är om hon vaknar men hon inte minns någon av oss och att varken kroppen eller hjärnan fungerar som det ska, kan hända men får hoppas att det inte gör det.
Funderar på att ta mig in till stan för att träffa Arvid, Johanna och Cornelia. Vet inte om det är värt det för jag vet inte hur länge dom ska vara ute, men tror jag gör det ändå. Kan ju vara lat och ta bussen så går det lite snabbare.

gammelmormor

Skolan gick bra, börjar komma in i rutinerna. Tycker till och med att det är lite roligt.
Kom hem och gjorde lite skolarbete.
Fick för inte så länge sen veta att min gammelmormor troligen har fått en stroke, ligger på sjukhuset nu men går inte att få kontakt med henne. Var väldigt nära med att följa med mamma ner till linköping, men kände att det skulle bli för struligt att fösöka fixa med skolan och allt, att det var så himla bråttom eftersom vi kollade på biljetter 1 timme innan dom gick, att det skulle vara jobbigt att vara där och så kommer jag ändå åka ner snart, vare sig hon klarar sig eller inte, antingen för att träffa henne eller gå på begravning. Har trott att jag var mer eller mindre beredd på det här för hon är nästan hundra år och har varit sjuk och tagit mycket mediciner så jag förstod att det kunde hända nått när som helst men går nog inte att vara helt beredd. Har grinat till och från sen när jag fick reda på det. Vill inte ta ut varken det ena eller det andra i förskott men är ändå svårt att låta bli att tänka att jag kanske aldrig kommer få träffa henne igen. Nu är det bara att vänta och se, finns inte något annat jag kan göra.

muffins

Har inte mycket att berätta, var som vanligt på skolan. Fick lite mer information om gymnasielinjer och en tidning om det. Kan inte beskriva hur mycket jag längtar tills jag börjar på gymnasium.
Har inte mycket läxor och prov framöver som det ser ut nu, franskaprovet sköts fram. Läste igenom häftet i matte som vi ska kunna imorgon, men är grunder som jag kommer ihåg.
Bakade chokladmuffins, alltid bra att ha. Tror jag har fått sockerkick men ska inte ut eftersom ingen annan verkar det. Blev lite utfrågad för att jag valde att inte vara med igår och idag när jag vill ut ska dom inte det, typiskt.
Blir en film nu, Good Luck Chuck, känns som bra film för tidsfördriv.

bula

Kom hem från folketshus med några filmer, smycken och bara en hundralapp mindre.
Valde att vara hemma resten av dagen. Har gjort lite läxor, inte så mycket men bättre än inget.
Såg på Män som hatar kvinnor, har inte så mycket att säga förutom att det var en bra film.
Har ont i min lilla bula i huvudet som jag fick igår när jag ramlade i bastun, känns typiskt mig.
Om ni har lite tråkigt eller är vädigt skadeglad så gå in på den här sidan: http://www.fmylife.com/

försäljning

Är redan uppe och klar för att gå iväg och hjälpa Erika med lite försäljning på folketshus.

bastu

Kom hem för drygt en halvtimme sen. Var i lokalen ikväll igen med Anton, Adrian, Johanna, Cornelia, Jessica, Elin, Gustav, och Christoffer. Såg på Population 436, en skräckfilm som gick på tv 6. Sen bastade endel av oss, jag var en av dom. Känns så himla underbart efter man har bastat och duschat.

Maja, självklart att jag kan bjuda in dig.

språkresa

Herre vad jag vill iväg på språkresa! Komma hemifrån i flera veckor, uppleva en ny stad och bli ännu bättre på engelska. Förhoppningsvis nästa år. Skulle inte klaga på att spendera en månad i Usa, helst kalifornien, eftersom jag har varit i new york och florida, även chicago men dit går det ändå inte. Är ju betydligt billigare till England så lär nog bli dit men man vet aldrig, men det vore sjukt kul också.
Var som sagt på stan med Maja idag, aldrig fel. Köpte inget förutom 10 stiftpennor, behövs alltid. Fikade gjorde vi såklart också. Såg att gina tricot ska öppna 25 september, kan inte bli mer perfekt eftersom jag fyller år den 20 så jag har troligen lite extra pengar då.
Nu ska jag äta köttfondue med familjen sen ska jag ut med vännerna.

tillbaka hemma

Tillbaka hemma efter att ha umgåtts med Johanna, Anton, Gustav, Christoffer, Elin och Cornelia i en lokal i valhall. Anton och Gustav har bastat, alla såg på tv och hade underhållande diskutioner.
Imorgon verkar det bli stan med Maja, låter bra tycker jag.

nu då?

Efter skolan igår cyklade jag och Erika till stan, hade inte varit med henne sen innan sommarlovet så der var roligt. Vila öppnade igår, fanns några saker jag tyckte om men blev ingen köp där. Köpte en kjol och ett par shorts för 20kr/st på monki, vet inte om dom kommer bli så mycket använda men dom kostade nästan ingenting så jag kunde inte låta bli, blev en tröja därifrån, ett par jeans från cheap monday och lite annat smågrejs också. När jag kom hem gick jag ut med hunden i drygt en timme, var så fint väder så jag kunde inte vara inne. På kvällen var jag med Adrian, Christoffer, Cornelia, Anton, Gustav och Johanna. Dom underhöll sig med att gunga mig på en stor rund gunga för att få höra mig fnittra, som kvällen innan. Gick till willy:s där några köpte sig lite gott och sen gick vi tillbaka och satte oss och pratade. Underbara vänner<3
Nu är skolan slut för veckan, känns skönt, har inte fått så många läxor. Kom en till ny tjej till klassen, Sandra, verkar vara en snäll tjej. Är 30 elever i klassen nu, men är bara 9 killar, 10 med Arvid. Slutade vid 1 och sen har jag bara tagit det lugnt. Kanske blir ut ikväll, men man vet aldrig. Frågan är vad jag ska göra nu innan maten? Kanske blir en kort film, kan berätta att jag tycker Factory girl som jag såg för några dagar sen var grym, skådespelarna också.
igår
tröja - h&m
sjal - jc
jeans - cheap monday
väska - h&m
idag
nya tröjan - monki
linne - bikbok
nya jeansen - cheap monday
klocka som halsband - ärvd, farfars gamla

Jacob

På söta Jacobs begäran så läggar jag upp en gäng egobilder på han.
Ska ut nu men uppdaterar troligen ikväll igen.

2/9

Skolan rullar på, hade bara tre lektioner idag, men såg på dans på en så då jobbade vi inte. Första slöjdlektionen var idag, började på en broderad tygväska, blir nog bra.
Kom hem och tog det lugnt, sov drygt två timmar. Brukar vanligtvis inte sova på eftermiddagen men var så himla underbart. Inte så smart eftersom jag är ganska pigg nu, men kommer nog lyckas somna tillslut ändå.
Kan berätta att för kanske två dagar sen fick jag min första blånagel, blev på en tånagel, ser ut som den är målad med blåbär, går runt och oroar mig att den ska åka av, även fast jag är nästan helt säker på att det inte kommer att ske.
Var med Anton, Adrian och Cornelia på kvällen, Johanna och Arvid en stund också. Tänker inte berätta vad vi gjorde, gör ändå inte så mycket, men kul har vi ändå.
Imorn lägger jag upp egobilder på Jacob som han tog med min kamera på fjällvandringen. Skulle egentligen göra det igår, men det blev ju inte av så då skulle jag göra det idag, men jag tänker verkligen göra det imorn. Jag lovar, eller lovar nästan iaf.
Blev som vanligt lite ointressant babbel, men någon kanske vill läsa om det ändå, är ju ingen som tvingar er.
linne - gina tricot
kofta - bikbok
jeans - cheap monday
väska - accent
armband - kroatien

trött

Första riktiga skoldagen är slut. Är förvånansvärt trött, men blir nog bättre sen, är som det mesta troligen en vanesak. Fick ett helt okej schema, har för mig att jag slutar runt 3 mån-tis och halv 2 ons-tors den här terminen. Så nu har jag bara kvar dom korta dagarna den här veckan. En bra sak nu är alla 9:or äter samtidigt, kul att få äta med dom också. Fordon från någon skola verkar ska äta hos oss, iaf i två veckor sen vet jag inte. Förutom att baka idag så har jag bara vilat, skönt. Blir nog stan på torsdag, tror att Vila ska öppna då så det kan ju vara kul att kolla där. Har nog inte så mycket mer att skriva, är även för trött för att skriva något mer så...
blus - lindex
jeans - cheap monday
väska - accent

sista augusti

Sista augusti och sista dagen innan skolan börjar på riktigt är över. Har gjort lite olika saker men inget intressant, så jag tänker inte tråka ut er med detaljer. Valde att vara hemma under kvällen också. Funderade att ta en tur till stan på dagen men hade ingen lust så jag stannade hemma istället. Är nämligen i stort behov av ett par nya jeans, men får skaffa det någon gång under veckan istället.
Tror vi ska få nya schemat imorgon, hoppas på korta dagar men har ju inga speciella tider då jag ska göra något annat (som tex. tränningar) så är ju inte hela världen om det inte blir så. Ska få en ny lärare vad jag vet, i no, vet dock inte vem det är. Det är synd för jag tyckte den förra var bra men det ordnar sig nog.
Var med Cornelia, Adrian och Anton igår kväll, spenderade mest tid hos Adrian, evigheter sen jag var där sist.
Nu måste jag sova, svårt att få in det här med att gå och lägga sig i bra tid, tror det var för ett år sen det inte gick så bra, sov oftast 6 timmar, men ibland 5, antar att det bara är att försöka vänja sig.
tröja - gina tricot
jeans - pepe jeans
armband - gjort själv

RSS 2.0